Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ… ΣΕΞ!!!

Θυμόσαστε την παλιά παράφραση του «σώπα όπου να 'ναι θα χτυπήσουν οι καμπάνες»; Μια σεξουαλικού χαρακτήρα παράφραση, που σε κάποιο στίχο έλεγε «σε λίγα χρόνια θα γα@#με με κουπόνια»… Ε, ποτέ δεν περιμέναμε ότι μια κυβέρνηση της Αριστεράς θα επιχειρούσε να δώσει «σάρκα και οστά» σε αυτόν τον παραφρασμένο σατυρικό στίχο.
Είναι κάτι το οποίο ξέφυγε από τα επιτελεία των κομμάτων, καθώς το μόνο με το οποίο ασχολούνται είναι με τα οικονομικά και την αξιολόγηση. Και χάνουν τα πιπεράτα, τα ωραία, των ομιλιών του Τσίπρα. Εκείνα που δείχνουν τι πραγματικά είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και τι εκφράζει ο κ. Τσίπρας!
Ο άνθρωπος βέβαια βρίσκεται μακράν κάθε άλλου πολιτικού, καθώς σκέφτηκε: «Δουλειές δεν έχω να δώσω στους νέους. Μήπως θα ήταν καλό να τους δώσω σεξ;». Και φυσικά, δεν εννοούσε ο άνθρωπος αυτό που υφιστάμεθα μέσω φόρων το σύνολο των Ελλήνων από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, αλλά πραγματικό σεξ!
Και για να μη παρεξηγηθούμε, δεν θα ζευγαρώσει στους ανέραστους, απλά θα τους προσφέρει στέγη!
Ναι. Καλά διαβάσατε.
Η κυβέρνηση -και επισήμως- θ' ανάψει κόκκινο φωτάκι σε δημόσια κτίρια και θα τα παραχωρήσει σε νέους που θέλουν να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους επιθυμίες αλλά δεν έχουν χώρο.
Το εξήγγειλε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας στο πρόσφατο συνέδριο της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κόμματα και πολιτικοί δεν πήραν χαμπάρι.
Ειδικότερα, όπως είπε ο Αλ. Τσίπρας στο συνέδριο νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ: «…γι' αυτούς που έχουν φτάσει τα 30, και όταν ξυπνάνε το πρωί βρίσκονται ακόμη στο παιδικό δωμάτιο και δε μπορούν να χαρούν τις ερωτικές τους σχέσεις, έχουμε σχέδιο για την αξιοποίηση κτιρίων ιδιοκτησίας του δημοσίου για να στεγαστούν σε αυτά νέοι άνθρωποι».
Την εξαγγελία ανακάλυψαν οι συντελεστές του «Ράδιο Αρβύλα» και δημιούργησαν ένα απίστευτο video.
Το θέμα βέβαια είναι, ότι το περισσότερο γέλιο βγαίνει από την ίδια την εξαγγελία του κ. Τσίπρα, καθώς η σάτιρα που ακολουθεί θεωρείται φυσικό επακόλουθο.

Δείτε το απίστευτο video:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.