Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Ηχηρή «Μένουμε Ευρώ» δήλωση Τσακαλώτου μέσα στην Βουλή: "Μνημόνια για να μην ανέβει ο Εθνικισμός"!!!


Ηχηρή «Μένουμε Ευρώ» δήλωση Τσακαλώτου μέσα στην Βουλή: Μνημόνια για να μην ανέβει ο Εθνικισμός!

Απαντώντας σ' ερώτηση του Συναγωνιστή Χατζησάββα, ο Τσακαλώτος, αφότου έδωσε τα διαπιστευτήριά του ως πιστός υπηρέτης των διεθνών τοκογλύφων, είπε"Αν διαλυθεί η Ε.Ε, αυτοί που θα ωφεληθούν δεν θα είναι οι εργαζόμενοι και τα κατώτερα στρώματα, αλλά θα επωφεληθούν οι δυνάμεις του ακραίου δεξιού εθνικισμού και λαϊκισμού και θα επιτρέψουμε στην δεκαετία του '30".
Ποιος είναι όμως ο «ακραίος δεξιός εθνικισμός» που επικαλείται ο Τσακαλώτος;
Προφανώς, εννοεί τους Έλληνες που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας ή και ακόμα πιο κάτω, οι οποίοι θα θιγούν από την μείωση του αφορολογήτου που υπέγραψε ο αριστερός -και σίγουρα όχι «ακραίος»- Τσακαλώτος, και μέσω της οποίας αυτοί που λαμβάνουν 400 € το μήνα θα καταλήξουν να φορολογούνται.
«Ακραίος δεξιός εθνικισμός» είναι προφανώς και ο συνταξιούχος, που υπέστη διπλή μείωση της συντάξεώς του για να μην του παίρνει το κατοστάρικο ο «ακαμάτης εγγονός», όπως έλεγε και ο συγκυβερνών βουλευτής Καμμένος, που πλησιάζει να γίνει αριστερός, αλλά ακραίος σίγουρα δεν είναι.
«Ακραίος δεξιός εθνικισμός» μάλλον πρέπει να είναι το σύνολο των πολιτών που θίγονται από τις πολιτικές του μνημονίου, που υπογράφει τόσο πρόθυμα ο Τσακαλώτος για να «Μείνουμε Ευρώ», ο οποίος, μεταξύ άλλων, διέψευσε τον Τσίπρα λέγοντας ότι τα μέτρα του νέου αριστερού μνημονίου θα ψηφιστούν και θα εφαρμοστούν, ασχέτως του τι θα γίνει με το χρέος.
Πληροφορίες, που ως τώρα μένουν ανεπιβεβαίωτες, αναφέρουν ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης, κρυφά, από τα λεγόμενα «ορεινά» καθίσματα του Κοινοβουλίου, χειροκρότησε θερμά τον Ευκλείδη…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.