Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Η ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ. ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!Γράφει ο Αντίοχος

Το είχαμε «προβλέψει» εδώ και καιρό (και δεν ήταν καθόλου δύσκολο…), πως όσο εντείνεται η μνημονιακή δυστυχία του ελληνικού λαού, τόσο θ' αυξάνονται και οι «εμφανίσεις» των παρακρατικών! Για πολλούς και διαφόρους λόγους, όπως για αποπροσανατολισμό και κατατρομοκράτηση του λαού, για να διατηρούν τη… φόρμα τους οι παρακρατικές συμμορίες και για καπελώνει και να μονοπωλεί την λαϊκή αντίδραση η αριστερά.
Σύμφωνα λοιπόν με στατιστικά στοιχεία του ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, από την Πρωτοχρονιά μέχρι και τις 30 Απριλίου είχαν καταγραφεί 59 συνολικά επιθέσεις παρακρατικών κατά αστυνομικών! Ήτοι, περίπου 15 επιθέσεις το μήνα κατά μέσο όρο, δηλαδή επιθέσεις που γίνονται μέρα παρά μέρα! Και βέβαια οι επιθέσεις γίνονται στους ίδιους και τους ίδιους στόχους, με πιο… δημοφιλή τη διμοιρία των ΜΑΤ που φυλάει τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη (22 από τις 59 επιθέσεις).
Φέτος οι επιθέσεις είναι σχεδόν διπλάσιες από πέρυσι, καθώς, καθ’ όλη την διάρκεια του 2016, καταγράφηκαν 89 επιθέσεις στην περιοχή των Εξαρχείων, εκ των οποίων οι 32 στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη.
Φυσικά, δεν δίνεται καμία εξήγηση από το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, γιατί επιτέλους δεν στήνεται μια παγίδα στην Χαριλάου Τρικούπη, ώστε να συλληφθούν οι δράστες. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει το λόγο…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.