Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Έρευνα - χαστούκι για την «πολιτική ορθότητα»: Επιστροφή στην Εθνική Κυριαρχία και την Δραχμή επιθυμεί η Ελληνική Νεολαία!!!


Έρευνα - χαστούκι για την «πολιτική ορθότητα»: Επιστροφή στην Εθνική Κυριαρχία και την Δραχμή επιθυμεί η Ελληνική Νεολαία

Μια έρευνα-χαστούκι στα θεμέλια της «πολιτικής ορθότητας», δημιουργεί έντονο προβληματισμό στους διαχειριστές της, ακριβώς επειδή τ' αποτελέσματά της έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την πολυετή προπαγάνδα και την ανάλογη επιχειρούμενη πλύση εγκεφάλου. Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα του γερμανικού TUI Foundation, το 60% των Ελλήνων νέων επιθυμεί την επιστροφή της Εθνικής Κυριαρχίας από τις Βρυξέλλες. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσοστό αντιευρωπαϊσμού μεταξύ των επτά χωρών που περιλαμβάνει η συγκεκριμένη έρευνα, ξεπερνώντας ακόμη και αυτό των βρετανών νέων, η χώρα των οποίων οδεύει προς την έξοδο.
Στην άλλη πλευρά βρίσκονται οι γερμανοί, με μόλις το 22% των νέων να τάσσεται υπέρ της επιστροφής των εξουσιών στα εθνικά κοινοβούλια, όταν ο ευρωπαϊκός μέσος όρος βρίσκεται στο 38%. Επίσης, οι Έλληνες νέοι καταγράφουν το υψηλότερο ποσοστό της έρευνας μεταξύ αυτών που τάσσονται υπέρ της εξόδου της Χώρας από την ΕΕ και το ευρώ, με 31%, 10 μονάδες πάνω αυτό τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Αντιθέτως, στη Γερμανία και την Ισπανία μόλις το 12% των νέων θα ψήφιζε υπέρ ενός ευρωπαϊκού διαζυγίου σε περίπτωση διενέργειας δημοψηφίσματος.
Στο κλίμα αυτό έρχεται να προστεθεί και η γενικότερη απαισιοδοξία της ευρωπαϊκής νεολαίας για το μέλλον. Μόλις το 26% εξ αυτών πιστεύουν ότι η γενιά τους θα καταφέρει να ξεπεράσει τους γονείς τους. Το 52%, όχι μόνο δηλώνει απαισιόδοξο, αλλά εκτιμά ότι το βιοτικό επίπεδό του θα επιδεινωθεί. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο ότι το 76% των νέων ηλικίας 16 έως 26 ετών θεωρεί την ΕΕ μια οικονομική συμμαχία και τίποτα περισσότερο, και μόλις το 30% βλέπει σε αυτήν μια συμμαχία κρατών με κοινές αξίες. Στα μάτια των Ευρωπαίων νέων, η ΕΕ εκλαμβάνεται ως μια διοικητική μηχανή, παρά ως μια κοινότητα όπου τα πράγματα μπορούν να σχηματοποιηθούν ή ακόμη και ν' αλλάξουν.
Παρά λοιπόν τη συστηματική παραπληροφόρηση, την κινδυνολογία και τη διαστρέβλωση της αλήθειας, βλέπουμε ότι ολοένα και περισσότεροι Έλληνες (και ιδιαιτέρως η Νεολαία) επιθυμούν την επανάκτηση της Εθνικής Κυριαρχίας και την επιστροφή στο Εθνικό Νόμισμα. Επί της ουσίας δηλαδή, συναινούν με το κυρίαρχο πολιτικό σύνθημα του 8ου Συνεδρίου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, «Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω». Γι’ αυτό και το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών θα είναι εκείνο που θα μετουσιώσει σε πολιτική πράξη το όραμα και την επιθυμία του Ελληνικού Λαού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.