Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Ιδού ο “δεξιός” Γεωργιάδης: "Το πολυπολιτισμικό μοντέλο και η ανοιχτή κοινωνία είναι οι αξίες μας"!


Ιδού ο “δεξιός” Γεωργιάδης: Το πολυπολιτισμικό μοντέλο και η ανοιχτή κοινωνία είναι οι αξίες μας!

Το πόσο επικίνδυνοι πολιτικοί ψεύτες και απατεώνες είναι οι «εθνικόφρονες» και «σκληροί δεξιοί» της ΝΔ, φάνηκε (και) από την αντίδρασή τους για τη σχετική τρομοκρατική επίθεση ισλαμιστή στο Μάντσεστερ.
Ο «πολύς» Σπύρος - Άδωνις Γεωργιάδης, με… διάγγελμά του στο YouTube, έδειξε πόσο «λίγος» είναι για ν' αγγίξει, έστω κι ελάχιστα, τον τίτλο του εθνικά σκεπτόμενου και δρώντα Έλληνα. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο αποκαλούμενος ως «Μπουμπούκος» από τη σύζυγο του, δήλωσε ότι: «Για πρώτη φορά πιστεύω στα σοβαρά, ότι αν οι κυβερνήσεις μας δεν βρουν τον τρόπο να επαναφέρουν το αίσθημα της ασφάλειας στους Ευρωπαίους πολίτες, τότε… με συγχωρείτε, ότι και γλυκανάλατα να λέμε, το πολυπολιτισμικό μας μοντέλο, η ανοιχτή κοινωνία και όλες οι αξίες οι οποίες πιστεύουμε, θα πάνε γρήγορα περίπατο».
Η χρησιμοποίηση της λέξεως «πιστεύουμε» (σε α΄ πληθυντικό δηλαδή) δείχνει ότι το «πολυπολιτισμικό μας μοντέλο» και η «ανοιχτή κοινωνία» αποτελούν το πρότυπο, όχι μόνο της μαρξιστικής αριστεράς και των σοσιαλδημοκρατών, αλλά τόσο του ίδιου όσο και της φιλελεύθερης δεξιάς γενικότερα. Κι αυτά ειπώθηκαν από έναν τύπο, ο οποίος κάποτε κατέβαινε ως υποψήφιος υπερνομάρχης της Αθήνας με κεντρικό σύνθημα (και σχετική αφίσα) «Όχι στην ανέγερση τζαμιού στον Βοτανικό», έχοντας μάλιστα το απύθμενο θράσος -και την ανάλογη αναίδεια- να κουνάει το δάχτυλό του και να παραδίδει μαθήματα (ψευτο)πατριωτισμού στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.


Με δεδομένο μάλιστα ότι ο Γεωργιάδης έχει και μια πολύ υψηλή θεσμική εσωκομματική θέση μέσα στη ΝΔ (αυτή του αντιπροέδρου), καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε, ότι η αποδοχή του «πολυπολιτισμικού μοντέλου», της «ανοιχτής κοινωνίας» και των άλλων «αξιών» του κοσμοπολιτισμού, αποτελούν κι επίσημη θέση του εν λόγω κόμματος.
Αυτός είναι ο Γεωργιάδης, αυτή είναι η ΝΔ, και όποιος συμπατριώτης μας «φάει το παραμύθι» και τους ψηφίσει, είναι άξιος της μοίρας του και ανάξιος του να θεωρηθεί Συνειδητοποιημένος Έλληνας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.