ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΚΡΑΔΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ… ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΕΡΔΙΚΑ (ΒΙΝΤΕΟ)!

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την εμφάνιση του όπλου του Μπελογιάννη, το οποίο βρίσκεται στα υπόγεια του Περισσού, κι εμφανίστηκε κι άλλο όπλο – και μάλιστα αυτόματο!
Το όπλο παρέδωσε στον κουκουέ Δημουλά ο Αλέκος Τσουκόπουλος, εγγονός του ταγματάρχη των συμμοριτών του ΔΣΕ Αλέκου Τσουκόπουλου και ανήκε στον Δημήτρη Γιαννακούρα (καπετάν Πέρδικα) που ήταν ταγματάρχης της 3ης Μεραρχίας του ΔΣΕ, στη γιορτή μίσους που έγινε τις προηγούμενες ημέρες στον Ταΰγετο.


Και το ερώτημα είναι το εξής: με ποιο δικαίωμα έχουν όπλα οι κουκουέδες και γιατί δεν τους ενοχλεί κανείς; Και μην πουν πως είναι… κειμήλια, γιατί άλλα λέει ο νόμος περί Όπλων. Κι αλήθεια, πόσα άλλα όπλα καπεταναίων των συμμοριτών βρίσκονται στα χέρια των απογόνων τους;
Φαντάζεστε τι σάλος που θα γινόταν αν συνέβαινε κάτι ανάλογο σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, με όπλο απογόνου κάποιου εθνικού αγωνιστή; Και σε πόσα… δευτερόλεπτα μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο θα επενέβαινε η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» και θα «μπουζούριαζε» τους πρωταγωνιστές του; Ακόμα κι ως… πρόσθετο στοιχείο, ότι η Χρυσή Αυγή είναι… εγκληματική οργάνωση, θα εμφανιζόταν το όπλο στη μεγάλη δίκη.
Ενώ τώρα, με το… τιμημένο κουκουέ δεν κουνήθηκε φύλλο. Αυτό θα πει να είναι ένα -δήθεν επαναστατικό- κόμμα όργανο του συστήματος και μακρύ του χέρι!