Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;Γράφει ο Αντίοχος

Έκτακτο σχέδιο υποδοχής και φιλοξενίας μεγάλου αριθμού προσφύγων, που αναμένεται να εισέλθουν μαζικά στα ελληνικά εδάφη, έχουν εκπονήσει οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ελλάδος!
Όχι, δεν πρόκειται για «προσφυγάκια» από τη Συρία και το Ιράκ (οι οποίοι δεν είναι πρόσφυγες, καθώς έχουν φύγει από τις εμπόλεμες χώρες τους κι έχουν καταφύγει σε ασφαλή χώρα – την Τουρκία…), αλλά για πρόσφυγες από τα Σκόπια (αν γίνει «εμφύλιος» πόλεμος στο κρατίδιο μεταξύ Αλβανών και Σλάβων).
Μάλιστα, στα Σκόπια υπάρχει ήδη «γραφείο ανάλυσης πληροφοριών», που συστήθηκε με πρωτοβουλία της Κομισιόν -και στο οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα- δείγμα ότι καμία εξέλιξη δεν μπορεί ν' αποκλειστεί!
Κατά τ' άλλα, τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ περιμένουν πως και πως τους αδελφούς «Μακεντόνσκι», μιας και ανάμεσά τους υπάρχουν χιλιάδες συμμορίτες του «Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας», που μετά τη συντριβή του σλαβοκομμουνισμού κατέφυγαν στα Σκόπια και ξέμειναν εκεί – μιας και τους απαγορεύθηκε η επάνοδος στην Ελλάδα. Θα ’χουμε… ανταμώματα, και τα συντρόφια που χώρισαν τότε αναγκαστικώς, θα ’χουν να πουν πολλά!

(ΥΓ): Και βέβαια, εάν συμβεί κάτι τέτοιο («εμφύλιος» στα Σκόπια και κάθοδος στην Ελλάδα), θα πρόκειται για μια εθνικά επικίνδυνη εξέλιξη, καθώς να ’ρθουνε κατά κάτω οι Σκοπιανοί, είναι εύκολο. Έλα όμως που μετά δε θα φεύγουν, και θα λένε «ήρθαμε στην πατρίδα μας, την Μακεδονία»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.