Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

ΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΑ Η ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ - Σχόλιο διαχειριστή του blog: Αυτά παθαίνεις όταν δίνεις τέτοια αξιώματα σε... γυναίκες...!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζαχαρούλα Τσιριγώτη μετανάστες
Η πρώτη γυναίκα «στρατηγός» της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι εκείνη που έχει αναλάβει να ενημερώνει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τη λεγόμενη «προσφυγική κρίση», παρά το γεγονός πως πλέον, σύμφωνα και με κυβερνητικές παραδοχές, στην Ελλάδα σπεύδουν αποκλειστικά μουσουλμάνοι μετανάστες και όχι πρόσφυγες.
«Θέλω να σ' ευχαριστήσω για όσα έχεις κάνει μέχρι τώρα για το μεταναστευτικό και όσα συνεχίζεις να κάνεις», της έχει πει χαρακτηριστικά ο Έλληνας πρωθυπουργός.
Όπως αναφέρεται από τα μέσα ενημέρωσης, ήταν μία επιβράβευση για την υποστράτηγο Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, η οποία ανέλαβε να διαχειριστεί την προσφυγική κρίση για λογαριασμό της Ελληνικής Αστυνομίας και τα έχει "καταφέρει".
Ποιες είναι άραγε οι απόψεις της κας Τσιριγώτη για τη διαρκή έλευση μεταναστών στην Ελλάδα, αλλά και για το Ισλάμ, το οποίο μπαίνει για τα καλά στις ζωές μας;
Εμείς θα σας παραθέσουμε τα λεγόμενά της, σε συνέντευξη που έδωσε στην ΕΡΤ, κι εσείς θα βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.
Όπως τόνισε, μεταξύ άλλων, η έλευση μουσουλμάνων στην Ελλάδα και την Ευρώπη αποτελεί «παγκόσμιο πρόβλημα», το οποίο πρέπει ν' αποδεχθούμε και να ζήσουμε με αυτό.
Στη συνέχεια συνέκρινε τους Έλληνες πρόσφυγες από τις σφαγές των Τούρκων με τα «κύματα» μεταναστών που κατακλύζουν την χώρα ακόμα και από την Τζαμάικα...
Στο γραφείο της έχει κρεμάσει ένα μουσουλμανικό χαλάκι προσευχής(!!!!!!!) ως σεβασμό στους μουσουλμάνους, καλώντας τους Έλληνες να μάθουν να συνυπάρχουν ειρηνικά με αυτούς.
Τέλος, χαρακτήρισε το Ισλάμ ως μία ανεκτική θρησκεία, την ώρα που στο Κοράνι υπάρχουν παροτρύνσεις λιθοβολισμών και σφαγών, όπως παρατήρησε η δημοσιογράφος η οποία έκανε την συνέντευξη.

Δείτε λοιπόν και τα σχόλια δικά σας! Άραγε οι εν λόγω απόψεις εκφράζουν ολόκληρη την αστυνομία;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.