Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

ΤΑ «ΜΑΥΡΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ» ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ... - Σχόλιο διαχειριστή του blog: Αραπίνες μαύρες ξεκωλιάρες χαρείτε όσο υπάρχει ακόμα η ψοφονουδούλα και γενικά το ψοφοκαθεστώς. Σύντομα οι Έλληνες θ' ακολουθήσουν τα βήματα των προγόνων τους (έστω κι εξ ανάγκης), κι εσείς των δικών σας...!!!

Συνέντευξη στο News247 έδωσαν τα «μαύρα διαμάντια» της νουδούλας –εκ… μεταγραφής από το ψεκασμένο μόρφωμα Καμμένου, στο οποίο η μία ήταν και εκπρόσωπος τύπου της νεολαίας του- Κατερίνα και Μαρία Καλαγκμπορ, εκ Νιγηρίας ορμώμενες, με τις οποίες «αποκτά άλλη διάσταση η  ανανέωση και η διεύρυνση της ελληνικής συντηρητικής παράταξης».
Στη συνέντευξη μίλησε περισσότερο η Κατερίνα, που τυγχάνει στέλεχος της γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού της νουδούλας(!!!!!!!). Ιδού τι είπε για τον λόγο που βρίσκεται στη νουδούλα: «Είμαστε στη ΝΔ, όπως και πιο πριν στους ΑΝΕΛ, όχι για ιδεολογικούς λόγους, αλλά για να βοηθήσουμε σ' ένα σκοπό. Ν' αναγνωριστούν ως Έλληνες οι μετανάστες δεύτερης γενιάς, γιατί είναι Έλληνες. Στην Ελλάδα βρίσκονται πάνω από 500.000 νόμιμοι μετανάστες δεύτερης γενιάς. Έχουν κανονικά άδεια παραμονής κι έχουν μεγαλώσει εδώ. Αν πολιτογραφηθούν Έλληνες, ίσως μπορούν να βοηθήσουν πάρα πολύ το πολιτικό τοπίο της Ελλάδας»(!!!!!!!).
Παρακάτω, πλέκει το εγκώμιο του Αντωνάκη Σαμαρά, διαβεβαιώνοντας ότι δεν είναι… ρατσιστής: «Τ' αδέρφια Αντετοκούνμπο πολιτογραφήθηκαν Έλληνες όταν ήταν πρωθυπουργός. Κάποιες ακραίες φωνές, όταν ακούγονται, είναι προσωπικές και δεν εκπροσωπούν τη ΝΔ. Θεωρώ, ότι η ΝΔ είναι ένα κεντροδεξιό κόμμα και σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι είναι ρατσιστικό κόμμα».
Και καταλήγει υποσχόμενη προσωπική παρέμβαση στην «ελληνοποίηση» πάντων των «μεταναστών», όταν θα ’ρθει ο Κούλης της στην εξουσία: «Τίποτα δεν είναι εύκολο, ακόμα και η σημερινή κυβέρνηση, που είναι αριστερή και υποτίθεται έχει ευαισθησία σ’ αυτά τα θέματα, δεν έχει βούληση να κάνει κάτι. Εγώ θα το προσπαθήσω».
Αλήθεια, τα ακροδεξιά παπαγαλάκια της νουδούλας, που εμφανίζονται ως άκρως αντίθετα στις ελληνοποιήσεις «μεταναστών», τι έχουν να πουν για όλα αυτά;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.