Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

To νέο Μνημόνιο, το “survivor” και η αποχαύνωση ενός ολόκληρου λαού - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


To νέο Μνημόνιο, το “survivor” και η αποχαύνωση ενός ολόκληρου λαού - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Στην εποχή της παντοδυναμίας της, η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, προκειμένου να είναι ο λαός απόλυτα υποτεταγμένος, χρησιμοποιούσε το δόγμα “άρτον και θεάματα”. Κάτι ανάλογο χρησιμοποιεί και το κυρίαρχο σύστημα της ξενοκρατίας, το οποίο κατέχει την εξουσία στην Πατρίδα μας.
Και εις ότι αφορά τον “άρτον”, πολλοί βεβαίως θα διατυπώσουν τον αντίλογο, ότι υπάρχει κρίση οικονομική. Είναι γεγονός όμως πάρα ταύτα, ότι και το “ξερό παξιμάδι”, στο οποίο έχει μεταβληθεί ο άρτος του μέσου πολίτη, είναι αρκετό για τον νεοέλληνα ραγιά, ο οποίος, σε κατάσταση ευωχίας, πλημμυρίζει τις εθνικές οδούς στα εορταστικά τριήμερα, κι έχει περιέλθει σε μία κατάσταση όχι απλής παθητικότητας, αλλά κυριολεκτικά αποχαύνωσης!
Αυτά εις ότι αφορά τον “άρτον”, και όσο για τα θεάματα και την σημασία τους, το είδαμε πολύ ξεκάθαρα την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017, όταν ταυτόχρονα μεταδίδοντο από την κρατική τηλεόραση η συζήτηση και η ψηφοφορία για το νέο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ και του Καμμένου, μαζί με τη γνωστή εκπομπή “survivor” στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Τραγική ειρωνεία, για όσους δεν γνωρίζουν αγγλικά, η λέξη “survivor” σημαίνει ο επιζήσας, και το μεγάλο ερώτημα το οποίο τίθεται είναι, εάν με τα όσα συμβαίνουν εις βάρος της Πατρίδος μας εδώ και δεκαετίες -και ιδιαίτερα τα τελευταία επτά χρόνια του μνημονίου- θα επιβιώσει τελικά ο Ελληνικός Λαός... Ένας λαός, ο οποίος επαναλαμβάνω, γιατί δεν μου αρέσει να κολακεύω και να ωραιοποιώ την ζοφερή κατάσταση, είναι εν πολλοίς άξιος της μοίρας του.
Επανέρχομαι όμως στο τηλεοπτικό θέαμα της βραδιάς της Πέμπτης 18ης Μαΐου 2017 και στην απήχησή του. Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στοιχεία, την κρίσιμη χρονική περίοδο κατά την οποία γινόταν η ψηφοφορία για το μνημόνιο, από την οποία κρίνεται το μέλλον του Έθνους μας, έφτασε η τηλεθέαση στον ΣΚΑΪ και στη γνωστή σειρά “SURVIVOR” το 72,1% στους νέους, ενώ στην ΕΡΤ1τα συμβάντα της βουλής σημείωναν τηλεθέαση 1,2%! Αυτή και μόνον η σύγκριση, δείχνει ότι ένας ολόκληρος λαός βρίσκεται σε κατάσταση αφασίας, αλλά δείχνει επίσης και την βαθιά περιφρόνηση του λαού -και κυρίως των νέων- για ένα πολιτικό γίγνεσθαι, το οποίο έχει με σφοδρότητα αποκηρύξει. 
Δεν θα πρέπει να λησμονούμε επίσης στο σημείο αυτό, την παθητικότητα και την αδιαφορία με την οποία αντιμετωπίζει ο Ελληνικός λαός σήμερα τα εθνικά θέματα.
Η τουρκική απειλή είναι προ των πυλών, και στα ψιλά πέρασε σ' εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς ότι, μέσα στα πλαίσια της ασκήσεως με πραγματικά πυρά του πολεμικού ναυτικού της Τουρκίας, έχει καταληφθεί σχεδόν ολόκληρο το Αιγαίο, και η απειλή δυστυχώς δεν έρχεται μόνον από την Ανατολή. Με τις ευλογίες αυτών που κατέχουν στην πραγματικότητα την Πατρίδα μας, δρομολογείται στα Βόρεια και Δυτικά σύνορά μας ένα κράτος δορυφόρος της Τουρκίας, με ξεκάθαρες εχθρικές προθέσεις έναντι της Ελλάδος. Οι Αλβανοί κατόρθωσαν να ιδρύσουν ένα κράτος, τεμαχίζοντας τη Σερβία, το Κοσσυφοπέδιο και ταυτόχρονα ελέγχουν πλέον πολιτικά και τα Σκόπια!
Το σχέδιο για μια μεγάλη Αλβανία προχωρεί κανονικά, ενώ στον Νότο, το προκεχωρημένο φυλάκιο του Ελληνισμού, το οποίο είναι η Κύπρος, δέχεται πιέσεις και προκλήσεις. Λόγια του αέρα τα περί λύσεως στο Κυπριακό, και για όποιον έχει αμφιβολία αρκεί η τελευταία δήλωση της επίσημης Τουρκίας, ότι ακόμη κι αν ευρεθεί λύση στο Κυπριακό, τα κατοχικά στρατεύματα δεν πρόκειται να φύγουν από την Ελληνική μεγαλόνησο! Ποια λύση όμως είναι δυνατόν να υπάρξει με τα στρατεύματα του Αττίλα στην Κύπρο μας;
Είναι ξεκάθαρο λοιπόν, ότι ο λαός μας, με κύρια ευθύνη ενός σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου, έχει περιέλθει σε κατάσταση αφασίας. Και γι' αυτό, το πρώτο και κυρίαρχο μέλημά μας, η κυρία στόχευση του αγώνος μας, πρέπει να είναι ο πόλεμος ενάντια στον ραγιαδισμό, που έχει απλωθεί σαν πανούκλα στον λαό μας και απειλεί αυτή την ίδια την επιβίωσή του.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.