Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

ΤΟ 0,28% ΤΩΝ «ΜΠΑΝΙΑΔΩΝ» ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ «ΑΜΕΣΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ» ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι μας κυβερνά το 4% -αναφερόμενοι προφανώς στα προ κρίσης ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ. Η αλήθεια είναι πολύ χειρότερη: μας κυβερνά το 0,28% της ΑΚΟΑ!
Τι εστί ΑΚΟΑ; Το 1987, που ο Κύρκος οσμίστηκε τις επικείμενες εξελίξεις (αυτοκατάρρευση των… «σοσιαλιστικών παραδείσων») και μετεξέλιξε το ΚΚΕ εσωτερικού σε ΕΑΡ (εγκαταλείποντας το σφυροδρέπανο), η ομάδα Μπανιά (οι λεγόμενοι «Μπανιάδες») διασπάστηκε κι έστησε το ΚΚΕ Εσωτερικού – Ανανεωτική Αριστερά (με σήμα το σφυροδρέπανο), που έλαβε στις εκλογές ποσοστό 0,28%. Στην συνέχεια, ο Μπανιάς έφτιαξε την Κομμουνιστική Οικολογική Αριστερά (ΑΚOΑ), η οποία το 2004 έγινε συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το 2007 εκλέχτηκε βουλευτής επικρατείας με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Σήμερα, οι «Μπανιάδες» αποτελούν την ραχοκοκαλιά της σημερινής κυβέρνησης: Αλ. ΦλαμπουράρηςΝ. ΒούτσηςΝ. ΦίληςΠ. ΣκουρλέτηςΝ. ΠαππάςΌλγα ΓεροβασίληΣτ. ΚοντονήςΘεανώ ΦωτίουΘ. Δρίτσαςκυρά- Τασία ΧριστοδουλοπούλουΜ. ΜπαλαούραςΧρ. ΠαπαδόπουλοςΚ. ΓαβρόγλουΝ. ΜανιόςΠ. Λάμπρου (της διαβόητης «Επιτροπής Δικαιωμάτων») και άλλα… φρούτα.
Ιδού και τα -σύμφωνα με την φυλλάδα των Ιών- «άμεσα αντανακλαστικά» ενός εκ των «Μπανιάδων», του «Ρουμάνου» (καθότι σπούδασε στη Ρουμανία -του Τσαουσέσκου φυσικά- και η μόνη ξένη γλώσσα που γνωρίζει είναι τα ρουμανικά…) Κοντονή, για υπόθεση κόκκινης τρομοκρατίας:
«Ο υπουργός Δικαιοσύνης ζήτησε από τον πρόεδρο του Εφετείου το σκεπτικό της απόφασης και την επίσπευση της καθαρογραφής για την υπόθεση της πανεπιστημιακού Ηριάννας, που καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών με την κατηγορία της εμπλοκής της με την οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς».
Την υπόθεση ανέδειξε και η «Εφημερίδα των Συντακτών», φιλοξενώντας επιστολή της ίδιας της Ηριάννας, αλλά και συναδέλφων της στο Πανεπιστήμιο, ενώ ανακοίνωση εξέδωσαν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ…».
Παρατήρηση 1η: Το Σύνταγμα της Ελλάδος ορίζει σαφώς ότι η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη (και «τυφλή», όπως λέει ο λαός μας). Αλλά εδώ έχουμε ωμή παρέμβαση, αρχικά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που έκαναν… επερώτηση (!!!) και τώρα και του ίδιου του αρμόδιου υπουργού! Ο οποίος δεν ζητά τυχαία επίσπευση της καθαρογραφής, καθότι αν μια υπόθεση δεν έχει καθαρογραφεί δεν μπορεί ν' ασκηθεί έφεση!
Παρατήρηση 2η: Η «πανεπιστημιακός» (όπως την αποκαλούν οι Ιοί, για να της προσδώσουν κύρος) είναι απλώς… υποψήφια διδάκτωρ.
Παρατήρηση 3η: Βρέθηκε DNA της δήθεν «πανεπιστημιακού» πάνω σε γεμιστήρα όπλου, εξ ου και το δικαστήριο την καταδίκασε για συμμετοχή στην τρομοκρατία.

(ΥΓ): Κάτω η χούντα των «Μπανιάδων»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.