Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017

Ρουσφέτι Βούτση στο “δημοκρατικό τόξο”: Ακόμα 2 αντιπρόεδροι για Ένωση Κεντρώων και Ανέλ - Αποκλεισμένη από το Προεδρείο η Χρυσή Αυγή!


Ρουσφέτι Βούτση στο “δημοκρατικό τόξο”: Ακόμα 2 αντιπρόεδροι για Ένωση Κεντρώων και Ανέλ - Αποκλεισμένη από το Προεδρείο η Χρυσή Αυγή!

Όποιος πιστεύει ότι στην χώρα μας τηρείται η ισονομία και ότι οι θεσμοί λειτουργούν δημοκρατικά και αντικειμενικά, πλανάται πλάνην οικτρά. Η Βουλή, από το καλοκαίρι του 2012 που εξελέγη η Χρυσή Αυγή κι εκπροσωπείται με βουλευτές, έχει πολλάκις αποδείξει ότι δεν συμπεριφέρεται ακριβοδίκαια απέναντι στους Έλληνες Εθνικιστές.
Προσπερνώντας τις παράνομες προφυλακίσεις, τους αντισυνταγματικούς αποκλεισμούς εκλεγμένων εκπροσώπων του Ελληνικού Λαού από σημαντικές ψηφοφορίες και τη μεροληπτική τήρηση του κανονισμού της Βουλής πάντα εις βάρος των Συναγωνιστών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, φτάνουμε στην εκπροσώπηση στο Προεδρείο.
Ως γνωστόν, η Χρυσή Αυγή είναι η τρίτη πολιτική δύναμη στην Χώρα, αλλά, με αλχημείες και μεταγραφές βουλευτών από το κλεφτοΠασόκ, τώρα είναι 4η κατά σειρά κοινοβουλευτική δύναμη. Ακόμα κι έτσι όμως, θα έπρεπε να εκπροσωπείται στο Προεδρείο της Βουλής.
Με μία ερμηνεία όμως του κανονισμού της Βουλής και με τον συνασπισμό όλου του "δημοκρατικού τόξου" κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, η Χρυσή Αυγή δεν κατέχει θέση αντιπροέδρου. Το "δημοκρατικό τόξο" όμως τώρα προχωρά ένα βήμα παρακάτω και, με πρωτοφανές ρουσφέτι Βούτση, σύντομα όλα τ' απο-κόμματα θα έχουν αντιπρόεδρο Βουλής.
Δρομολογείται λοιπόν, εντός των ημερών, το σχέδιο Βούτση στον κανονισμό της Βουλής για ακόμα δύο θέσεις αντιπροέδρων (οι 7 δεν τους φτάνουν...), ώστε να φτάσουν στους 9! Τις δύο επιπλέον θέσεις αναμένεται να καλύψουν η Ένωση Κεντρώων με υποψήφιο τον Μάριο Γεωργιάδη και οι Ανέλ με υποψήφιο τον Δημήτρη Καμμένο.
Έτσι, στο Προεδρείο της Βουλής θα εκπροσωπείται ολόκληρο το μνημονιακό τόξο, πλην Χρυσής Αυγής φυσικά, που έχει... δημοκρατικά αποκλειστεί!
Δύο μέτρα και δύο σταθμά στην "δημοκρατία" του Μνημονίου...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.