Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΕ 580.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ… ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

Με τις επόμενες δημοτικές εκλογές ασχολείται τον τελευταίο καιρό η συγκυβέρνηση, ετοιμάζοντας αλλαγές. Ήδη, έχει γίνει γνωστή η πρόθεσή της για καθιέρωση της απλής αναλογικής (με τις έδρες των δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων να μοιράζονται αναλογικά βάσει των αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου), που θα οδηγήσει σε πλήρη «ακυβερνησία» δήμους και περιφέρειες.
Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό, καθώς στην πρόταση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων που έχει συστήσει ο Σκουρλέτης, περιέχεται και το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι στους περίπου 580.000 αλλοδαπούς τρίτων χωρών (εκτός Ε.Ε.) που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα, καθώς επίσης και η συμμετοχή τους σε όργανα όπως το Συμβούλιο Εντάξεως Μεταναστών!
Βεβαίως, ο διαβόητος νόμος Ραγκούση έχει καταργηθεί και το ΣτΕ έχει αποφανθεί ότι μόνον οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι βάσει του Συντάγματος της Χώρας, κι ότι απαιτείται συνταγματική αναθεώρηση για να μπορεί να επεκταθεί και στους αλλοδαπούς. Αλλά, αυτοί που έχουν ποδοπατήσει πάμπολλες φορές το Σύνταγμα της Ελλάδος -ψηφίζοντας Μνημόνια κι ένα σωρό εφαρμοστικούς τους νόμους- θέλουν να παρακάμψουν Σύνταγμα και Νόμους, προκειμένου να πετύχουν τους σκοπούς τους!
Δε θα τους περάσει, γιατί η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και μόνο αυτοί έχουν το δικαίωμα ν' αποφασίζουν για το μέλλον τους!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.