Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Ανακοίνωση της Τ.Ο. Κεφαλονιάς & Ιθάκης για τα σημερινά εγκαίνια στο "Γεφύρι του Χάρακα"Συγχαίρουμε τους Ρισιάνους για τη στάση που κράτησαν σήμερα απέναντι στους τρισάθλιους περιφερειακούς και δημοτικούς (νυν και πρώην) πολιτικάντηδες της Κεφαλονιάς, οι οποίοι αντί να ζητάνε καθημερινά συγγνώμη για τα ψέματα με τα οποία κορόιδευαν επί 3 ½ χρόνια τους κάτοικους και της βόρειας Κεφαλονιάς για το «Γεφύρι του Χάρακα», έστησαν σήμερα το κλασσικό παλαιοκομματικό πανηγυράκι με τις κορδέλες, νομίζοντας, ακόμα και μετά απ’ όσα έχουν τραβήξει οι Κεφαλονίτες τα τελευταία χρόνια, ότι θα μαζεύονταν πάλι οι ιθαγενείς να τους αποθεώσουν.
Η «σφαλιάρα» των Ρισιάνων, με την εκκωφαντική απουσία τους από τη γελοία εκδήλωση των διαπλεκόμενων πολιτικών απατεώνων στο Χάρακα, ακούστηκε μέχρι τις Βρυξέλλες…
Οι κάτοικοι της Ερύσσου απέδειξαν σήμερα ότι έχουν μνήμη και ξέρουν να τιμωρούν τους ελεεινούς πολιτικάντηδες. Μένει βέβαια να το αποδείξουν αυτό και στις προσεχείς εκλογές (δημοτικές, περιφερειακές και εθνικές), προκειμένου να έχει η αντίδρασή τους ουσιαστική αξία και να μην αποτελέσει το σημερινό γεγονός μία θεατρική πράξη αντίστοιχη του πολιτικού θιάσου που ξεφτιλίζει την Κεφαλονιά παγκοσμίως.
Υ.Γ. 3 ½ χρόνια για 50 μέτρα γέφυρα στο Χάρακα και 5 χρόνια για 10 μέτρα αναστύλωσης της Δεβοσέτου… Στην Κίνα φτιάχνουν γέφυρες 50 χλμ. στη θάλασσα σε 6 μήνες !!! (δυστυχώς για σας ελεεινοί και τρισάθλιοι πολιτικάντηδες, η πληροφορία και η εικόνα απ’ όλον τον πλανήτη φτάνει πλέον και στο τελευταίο ελληνικό σπίτι σε δευτερόλεπτα και αποδεικνύει τη γύμνια σας και την ξεφτίλα σας).

                 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – Τ.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.