Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

Μείωση μισθών και αύξηση φόρων η συνταγή της οικονομικής “ανάπτυξης” για το κλεπτοκρατικό τόξο...


Μείωση μισθών και αύξηση φόρων η συνταγή της οικονομικής “ανάπτυξης” για το κλεπτοκρατικό τόξο

Νέα μείωση μισθών για τον Αύγουστο του 2016, κατά 2,07%, στο σύνολο των επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα, καταγράφει ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), ενώ παράλληλα η μεγάλη αύξηση της φορολογίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, που εκτελεί πιστά τις εντολές των ξένων τοκογλύφων, έχει δημιουργήσει ληξιπρόθεσμα χαράτσια ύψους 4 δισ. ευρώ μόνο στο πρώτο τετράμηνο του 2017.
Από την 1η Ιανουαρίου 2016, ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) έχει καταλάβει την θέση όλων των ασφαλιστικών ταμείων, έπειτα από τις εντολές του ασφαλιστικού νομοσχεδίου του προηγούμενου υπουργού ανεργίας Γιώργου Κατρούγκαλου. Σήμερα, στη θέση του Κατρούγκαλου είναι η βοηθός του και αυθεντικό παιδί του κομματικού σωλήνα του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, που προσφάτως ανακάλυψε από τον προϋπολογισμό που υπέγραψε, ότι το ΕΦΚΑ έχει έλλειμμα που ξεπερνάει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ! Ποια μεγαλύτερη απόδειξη της κακοδιαχείρισης των δημοσίων εσόδων όλων των κυβερνήσεων του κλεπτοκρατικού τόξου, του ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας από το 1974 μέχρι σήμερα;
Δυστυχώς το έλλειμμα στα ασφαλιστικά ταμεία και η συνεχής αδικαιολόγητη αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, συνοδεύονται και με μια συνεχιζόμενη πτώση των μισθών, ιδιαίτερα στον ιδιωτικό τομέα. Η δυσάρεστη αυτή διαπίστωση, αποδεικνύεται από τις αναλυτικές περιοδικές δηλώσεις των επιχειρήσεων που έχουν υποβληθεί στις αρμόδιες τωρινές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ, που αντιστοιχούν στον τομέα του ΙΚΑ.
Από την ίδια επεξεργασία δεδομένων, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός, ότι οι αλλοδαποί ασφαλιζόμενοι έχουν αυξηθεί σημαντικά, ενώ περίπου 500 χιλιάδες Έλληνες έχουν εκδιωχτεί από τον τόπο τους, λόγω της εξοντωτικής οικονομικής πολιτικής των κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ.
Φυσικά, με τις συνεχιζόμενες μειώσεις μισθών και της εξακολουθητικής ελεύθερης πτώσης του Ελληνικού ΑΕΠ, η αδυναμία πληρωμής των χαρατσιών που έχουν επιβληθεί στους Έλληνες από την Γερμανία-ΕΕ και το ΔΝΤ, αναμένεται να ενταθεί στα τέλη Ιουλίου, που είναι εκτελεστέα και η πρώτη δόση.
Το μεγάλο εύρος των οικονομικών προβλημάτων των Ελλήνων φαίνεται καθαρά, όταν δούμε ότι από τις αρχές του έτους μέχρι και τα τέλη Απριλίου παραμένουν απλήρωτοι φόροι ύψους 1 δισ. ευρώ κατά μέσο όρο τον μήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η εισπρακτική εταιρία των ξένων τοκογλύφων, με την παραπλανητική ονομασία ανεξάρτητη αρχή δημοσίων εσόδων (ΑΑΔΕ).
Και από την παράλογη φορολογία του ΣΥΡΙΖΑ για την αφαίμαξη των Ελλήνων προς τον πλουτισμό των ξένων τοκογλύφων, συνολικά 3,94 εκατομμύρια φυσικά πρόσωπα κι επιχειρήσεις χρωστούν στην εφορία των τοκογλύφων και των συριζαίων το ποσό των 94,7 δισ. ευρώ! Κανονική εισπρακτική εταιρεία των ξένων τοκογλύφων είναι πραγματικά η ΑΑΔΕ, αφού έχει λάβει αναγκαστικά μέτρα είσπραξης, δηλαδή κατασχέσεις και δεσμεύσεις λογαριασμών ακόμα και ενοικίων και μισθών, για 906.101 φορολογούμενους, σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία!
Το αμέσως προσεχές διάστημα, υπολογίζεται ότι οι κατασχέσεις, πάντα με την βοήθεια των ντόπιων δοσίλογων κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, θα επεκταθούν σε περισσότερους από 1,6 εκατομμύρια φορολογούμενους με χρέη λόγω της δυσβάσταχτης φορολογίας. Με εντελώς αντίθετη συμπεριφορά από αυτή που διατυμπανίζει ότι επιθυμεί να λάβει από τους Έλληνες φορολογούμενους, το ελληνικό δημόσιο δεν έχει προβεί σ' επιστροφές φόρου εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων, καθώς και ΦΠΑ, της τάξεως των 2 δισ. ευρώ.
Συμπερασματικά, η Ελληνική Οικονομία μπορεί ν' αναπτυχθεί μόνο μ' ένα συνεπές και σοβαρό Εθνικό κράτος, που θα διαφυλάττει το δίκαιο των Ελλήνων, στην εργασία, στην ασφάλιση και στη δίκαιη φορολογία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.