Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Άμεση ικανοποίηση των εντολών των τοκογλύφων: Ψηφίζονται σήμερα ως… τροπολογίες τα προαπαιτούμενα του μνημονίου...


Άμεση ικανοποίηση των εντολών των τοκογλύφων: Αύριο ψηφίζονται ως… τροπολογίες τα προαπαιτούμενα του μνημονίου

Νέες υπόγειες μεθοδεύσεις για να ψηφίζουν μνημόνια μηχανεύτηκαν οι συριζαίοι, που πολλές φορές καταφέρνουν ν' αφήσουν άναυδους ακόμα και τους νεοδημοκράτες διδασκάλους τους, αλλά και τα λαμόγια του ΠαΣοΚ, που δεν είχαν σκεφτεί παρόμοιες μεθοδεύσεις.
Συγκεκριμένα, όπως ουσιαστικά ανακοίνωσε ο Βούτσης στη διάσκεψη των Προέδρων, τα εναπομείναντα που έχουν απομείνει από το μνημόνιο της αριστεράς, δεν θα κατέβουν ως αυτοτελές νομοσχέδιο, που θα περάσει από επιτροπές και συζητήσεις στην Ολομέλεια, λαμβάνοντας την πρέπουσα δημοσιότητα, αλλά θα έρθουν προς ψήφιση σήμερα ως… τροπολογίες σε άσχετο νομοσχέδιο.
Οι κουτοπόνηροι Συριζαίοι νομίζουν ότι έτσι θα καταφέρουν, περνώντας ως τροπολογίες τη μείωση του αφορολογήτου, την οριστική αποδόμηση των συλλογικών συμβάσεων και τη σφαγή των συνταξιούχων, να μείνουν στο απυρόβλητο.
Πλανώνται πλάνην οικτρά, είναι ήδη καταγεγραμμένοι στη συνείδηση του κόσμου ως πλήρως συνένοχοι με τη ΝΔ και το ΠαΣοΚ για τη φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού και το ξεπούλημα της Πατρίδος μας.
Πάντως, αν επιβεβαιώσουν τις προθέσεις τους, θα είναι η πρώτη φορά που οι τροπολογίες θα είναι περισσότερες σελίδες από το κανονικό νομοσχέδιο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.