Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

ΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;


Τις τελευταίες ημέρες, βρισκόμαστε για μια ακόμα φορά θεατές στο θέατρο του παραλόγου, που είναι η δημοσιογραφική κάλυψη της δίκης της Χρυσής Αυγής.
Σχεδόν σε κάθε δικάσιμο, βλέπουμε τους πρωτοκλασάτους αντιφασίστες να ποζάρουν με νάζι μπροστά στον φωτογραφικό φακό, προκειμένου να κερδίσουν και αυτοί τα εύσημα που τους αναλογούν για την συμμετοχή τους στον μεγάλο αγώνα του συστήματος εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών. Η συνταγή παραμένει η ίδια κάθε φορά. Οι θλιβεροί κατήγοροι της Χρυσής Αυγής “δυσκολεύονται” να καταγγείλουν επωνύμως πρόσωπα και καταστάσεις και περιορίζονται να μιλάνε γενικά και αόριστα για δήθεν τάγματα εφόδου, με «αποδείξεις» από το διαδίκτυο και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Μετά το τέλος της συνεδρίασης, εμφανίζονται περιχαρείς στα πάντα φιλόξενα τηλεοπτικά πάνελ και τονίζουν ότι έδεσε η εγκληματική οργάνωση και πολύ σύντομα θα ξεμπερδεύουν με τη Χρυσή Αυγή.
Δυστυχώς γι' αυτούς, κι ευτυχώς για την πατρίδα μας, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Το σαθρό κατηγορητήριο 
καταρρέει μέρα με τη μέρα, ενώ οι κυβερνητικοί παπαγάλοι βιάζονται να καταδικάσουν το εθνικιστικό κίνημα, νομίζοντας πως έτσι θα γλιτώσουν τις νομικές συνέπειες για τα αδικήματα που διέπραξαν. Οι Έλληνες Εθνικιστές όμως δεν ξεχνούν! Δεν ξεχνούν ότι ο Αρχηγός μας προφυλακίστηκε άδικα, μαζί με δεκάδες άλλους συναγωνιστές, μετά από εντολή του τότε πρωθυπουργού Σαμαρά. Δεν ξεχνούν ότι η ελληνική δικαιοσύνη έκανε τα στραβά μάτια μπροστά στην άνανδρη δολοφονία του Γιώργου και του Μάνου. Μα πάνω απ' όλα, δεν ξεχνούν το μίσος τους για το κράτος του ψευτορωμαίικου και ότι αυτό πρεσβεύει.
Τα αγχωμένα ανθρωπάκια που απαρτίζουν το αντισυνταγματικό τόξο μπορούν να διαδίδουν όσα ψεύδη θέλουν σχετικά με τη δίκη του εθνικιστικού κινήματος. Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το μίσος και η χολή που στάζουν όταν αναφέρονται στους διωκόμενους συναγωνιστές μας. Όπως πολύ σύντομα, με τη δικαίωση της Χρυσής Αυγής, θ' αγνοήσουμε και τις δικαιολογίες τους... όταν έρθει η ώρα της εθνικιστικής αντεπίθεσης!

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.