Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ «ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΝ» ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ... ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ!

Υπερηφανεύεται η συγκυβέρνηση της μνημονιακής δυστυχίας μας ότι επιτυγχάνει πρωτογενές πλεόνασμα. Κι αυτό -εν μέρει- είναι αλήθεια! Πως τα καταφέρνει; Μην πληρώνοντας κανέναν!
Απλήρωτα από τον ΕΟΠΥΥ παραμένουν, εδώ και πέντε μήνες λοιπόν τα φαρμακεία, για τις εκτελεσθείσες συνταγές ιατροτεχνολογικών και άλλων προϊόντων, παρά τις διαβεβαιώσεις ότι θα πληρωθούν με… συνοπτικές διαδικασίες, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο αντιπρόεδρος του ΦΣΘ, Α. Αργυρόπουλος.
Μάλιστα, φαρμακοποιοί υπογραμμίζουν, ότι ο ΕΟΠΥΥ ενημερώνει τηλεφωνικώς ότι θα «κουρέψει» χρήματα των συνταγών του Ιανουαρίου 2017, οι οποίες ήδη έχουν εκτελεστεί και πληρωθεί από τους φαρμακοποιούς, χωρίς καν να δώσει κάποια εξήγηση για τους λόγους της συγκεκριμένης περικοπής. Μάλιστα, κατήγγειλαν ότι, όταν κάποιος φαρμακοποιός ζητήσει να καταθέσει ένσταση, τα… σαΐνια του ΕΟΠΥΥ τον συμβουλεύουν να μην το κάνει, διότι πρώτον θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο να πάρει τα οφειλόμενα και δεύτερον διότι κάποιες Περιφερειακές Διευθύνσεις του Οργανισμού παραδέχονται ότι δεν γνωρίζουν πώς να διαχειριστούν την ένσταση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.