Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Η τρομοκρατία ως εργαλείο πολιτικής


Η τρομοκρατία ως εργαλείο πολιτικής

Η λεγόμενη Δύση ανέτρεψε τον Σαντάμ διά της βίας. Επίσης, ανέτρεψε τον Καντάφι διά της βίας και προσπάθησε να κάνει το ίδιο με τον Άσαντ. Ποια ήταν τα αποτελέσματα αυτών των επεμβάσεων; Ευρείας κλίμακας καταστροφές και θάνατοι αθώων ανθρώπων, ένας καταστροφικός όλεθρος, που συνεχίζεται μέχρι των ημερών μας.
Η επέμβαση των ΗΠΑ στο Ιράκ άφησε πίσω της 1 εκατ. νεκρούς και ο συμμοριτοπόλεμος της Συρίας κόστισε τη ζωή τουλάχιστον 350.000 αθώων, ενώ για τη Λιβύη δεν υπάρχουν ακριβή στοιχεία. Όμως, ίσως το πλέον θλιβερό αποτέλεσμα αυτών των επεμβάσεων, ήταν η εκκόλαψη, η δημιουργία του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) και των παραφυάδων του. Χωρίς την χρηματοδότηση της Δύσης και των Σαουδαράβων, αυτό το «αμάλγαμα» της σουνιτικής τρομοκρατίας δεν θα υφίστατο, χωρίς την απ’  ευθείας, εκτενή και σκόπιμη δημιουργία αυτής της οργάνωσης, δεν θα υπήρχαν ισλαμικές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη, ενώ η ευρύτερη Μέση Ανατολή δεν θα μαστιζόταν από συμμοριτοπολέμους. Τουτέστιν, το σκληρό και βίαιο περιβάλλον μέσα στο οποίο οι πολίτες των ευρωπαϊκών χωρών είναι εξαναγκασμένοι να ζούνε, είναι αποτέλεσμα των έως σήμερα ενεργειών των ΗΠΑ και των συμμάχων τους.
Το αίμα αθώων που ρέει στο Λονδίνο, στο Παρίσι ή στο Βερολίνο, είναι αίμα που χρεώνεται στις αμερικανικές κυβερνήσεις των τελευταίων ετών. Πολλοί αναρωτιούνται πότε θα πάψει να κυλά αυτό το αίμα. Η απάντηση είναι, ότι αυτή η χρονική στιγμή θ' αργήσει και δεν εξαρτάται από την ήττα των ισλαμοσυμμοριτών στα πολεμικά μέτωπα της Συρίας και του Ιράκ, διότι οι περισσότεροι ηγέτες της λεγόμενης Δύσης δεν ενδιαφέρονται, δεν θέλουν να εξαρθρώσουν την τρομοκρατία. Πρόκειται περί των ιδίων ηγετών που κατέστρεψαν-διέλυσαν τρία κοσμικά κράτη της Μέσης Ανατολής (Συρία, Ιράκ, Λιβύη), μετατρέποντάς τα σε πεδία συμμοριτοπολέμου, πρόκειται περί των ιδίων ηγετών που καλωσορίζουν στις χώρες τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που, σύμφωνα με εκθέσεις μυστικών υπηρεσιών, είναι οι αυριανοί τζιχαντιστές των ευρωπαϊκών μεγαλουπόλεων.
Γιατί όμως οι ηγέτες της Δύσης, οι περισσότεροι τουλάχιστον εξ αυτών, δεν θέλουν να εξολοθρεύσουν μια για πάντα την τρομοκρατία, είτε αυτή έχει θρησκευτικό-ιδεολογικό πρόσημο ή αριστερό-ιδεολογικό; Διότι αυτή είναι η ατζέντα που τους έχει επιβάλλει (μια γεωπολιτική και μακροοικονομική ατζέντα) η παγκόσμια ελίτ που τους προώθησε στην εξουσία. Οι ηγέτες της Δύσης, με ολίγες εξαιρέσεις, δεν αντιτίθενται στην τρομοκρατία, είτε του σουνιτικού Ισλάμ είτε της Αριστεράς, διότι γι' αυτούς η τρομοκρατία είναι ένα πρακτικό εργαλείο, ένα γεωπολιτικό εργαλείο κυριαρχίας της παγκόσμιας ελίτ.
Για την προώθηση της ατζέντας αυτής, της κατά βάση σιωνιστικής ελίτ, ουδόλως λαμβάνεται υπόψη η ασφάλεια και η ευημερία των ανθρώπων, η ατζέντα έχει ως στόχο την πολιτική και οικονομική κυριαρχία και την διασφάλιση των προνομίων της σιωνιστικής ελίτ. Υπό αυτή την έννοια, η Δύση ταυτίζεται με τους τρομοκράτες του ISIS ή της Αλ Κάιντα, αφού τους χρησιμοποιούν ως εργαλείο, και δυστυχώς αυτή είναι η τραγωδία της εποχής μας. Διότι, όσο παραμένουν στην εξουσία ηγέτες που είναι υπόδουλοι και μαριονέτες της σιωνιστικής ελίτ, οι πάσης φύσεως τρομοκράτες θα εξακολουθήσουν να μας σκοτώνουν για όσο διάστημα εφαρμόζονται πολιτικές που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση.
Η τρομοκρατία θα συνεχιστεί για όσο διάστημα εμείς δεν αποφασίζουμε ν' αγωνιστούμε για τη ζωή και την αξιοπρέπεια μας, για όσο διάστημα η ατζέντα αυτών που μας κυβερνούν ταυτίζεται με την απληστία και τα σχέδια κυριαρχίας της παγκόσμιας σιωνιστικής ελίτ.

Γ. Λιναρδής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.