Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

ΜΟΥΕΖΙΝΟΓΛΟΥ ΠΡΟΣ «ΤΟΥΡΚΟΥΣ» ΘΡΑΚΗΣ: "Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η «ΜΗΤΕΡΑ –ΠΑΤΡΙΔΑ» ΣΑΣ"!...

Μπορεί τα ΜΜΕ να στάθηκαν στις προκλήσεις του Γιλντιρίμ και της γυναίκας του κατά την πρόσφατη επίσκεψή τους στην Θράκη, αλλά υπήρξε και η ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση του Μεχμέτ Μουεζίνογλου.
Πρόκειται για τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Τουρκιάς, ο οποίος, σε ομιλία του προς τους συγκεντρωμένους κατοίκους της Θράκης, αναφέρθηκε στην Τουρκία ως τη «Μητέρα Πατρίδα» των Θρακιωτών κι εξαπέλυσε επίθεση στην Ελλάδα: «το να έχουν οι Δυτικοθρακιώτες στην Ελλάδα -μια χώρα μέλος της Ε.Ε.- μια αντιμετώπιση πολίτη β΄ κατηγορίας στα θέματα του δικαιώματος εκπαίδευσης, των εκλεγμένων μουφτήδων ή και σε οικονομικό επίπεδο, είναι κάτι που το αντιμετωπίζουν με θλίψη». Κατέληξε δε με την εξής έμμεση πλην σαφέστατη απειλή: «Να μην ξεχνάνε ποτέ οι Δυτικοθρακιώτες το εξής, δίπλα στις ελπίδες τους υπάρχει η στήριξη του ισχυρού τουρκικού έθνους των 80 εκατ. ανθρώπων. Υπάρχει η εμπιστοσύνη του ισχυρού κράτους της Τουρκικής Δημοκρατίας».
Ποια ήταν η ελληνική απάντηση; Ελάτε τώρα, ποια απάντηση να τολμήσουν να δώσουν τα γιουσουφάκια που κυβερνούν την Ελλάδα στους Πασάδες τους;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.