Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Τα λιβανιστήρια του μνημονίου εναντίον της Χρυσής Αυγής: Βραδινή “στάση εργασίας” από την ΠΟΣΠΕΡΤ για να λογοκριθεί η ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής...


Τα λιβανιστήρια του μνημονίου εναντίον της Χρυσής Αυγής: Βραδινή “στάση εργασίας” από την ΠΟΣΠΕΡΤ για να λογοκριθεί η ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής

Στάση εργασίας πραγματοποίησαν χθες το βράδυ οι συνδικαληστές της ΠΟΣΠΕΡΤ, για ν' αποτρέψουν την αναμετάδοση της μαγνητοσκοπημένης ομιλίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου, για την Άλωση της Πόλεως.
Οι συνδικαλ(η)στές που επί δεκαετίες αποτέλεσαν τα λιβαντιστήρια της αμαρτωλής εξουσίας των κλεφτών και των απατεώνων, συνεπώς συνένοχοι της δυστυχίας του Ελληνικού Λαού, τώρα φαντάζονται ότι μπορούν να κρίνουν τι θα πρέπει να βλέπουν οι Έλληνες που τους πληρώνουν τους μισθούς.
Πρόκειται βεβαίως για τον φερετζέ του Τσακνή και των μπολσεβίκων της μνημονιακής συγκυβέρνησης, οι οποίοι δεν άντεξαν το πολιτικό κόστος της λειτουργίας της «Επιτροπής Λογοκρισίας», κι έτσι έβαλαν μπροστά την ΠΟΣΠΕΡΤ για να κάνει τη βρώμικη δουλειά.


Τους δηλώνουμε ότι, η φίμωση, οι αποκλεισμοί και η λογοκρισία, δεν μπορούν να κάμψουν ένα πολιτικό Κίνημα, το οποίο άντεξε φυλακίσεις, δολοφονίες και απηνείς διωγμούς. Η Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει από τις παράνομες μεθοδεύσεις των όσων τα άνομα συμφέροντα θίγονται από τον καθάριο λόγο της.

Και για να μη βγουν και κάνουν τα... κορόιδα, να πούνε δηλαδή ότι δήθεν δεν υπήρχε προγραμματισμένη μετάδοση, ιδού και η απόδειξη:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.