Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Η ΝΕΟΛΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΓΚΕΙ»… ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ!

Ανακοίνωση, με αφορμή το Athens Pride, εξέδωσε η νεολέρα του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία αναφέρονται τα «επιτεύγματα» της συγκυβέρνησης των συριζοκαμμένων υπέρ των “gay” και προαναγγέλλονται τα επόμενα βήματα, που θα γίνουν προσεχώς, για την πλήρη ικανοποίηση της ροζ «μειονότητας». Ιδού:
«… Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν γίνει πολύ θετικά βήματα για την ικανοποίηση πάγιων αιτημάτων της LGBTQI+ κοινότητας. Η επέκταση του συμφώνου συμβίωσης παρέχει τη δυνατότητα στα ομόφυλα ζευγάρια να δώσουν στη σχέση τους νομικό περίβλημα, απολαμβάνοντας μια σειρά δικαιωμάτων. Η κατάργηση του απαράδεκτου άρθρου 347 Π.Κ, για την παρά φύση ασέλγεια μεταξύ ανδρών, διόρθωσε μία αδικία που υπήρχε για χρόνια στον Ποινικό Κώδικα και διαιώνιζε την άνιση μεταχείριση των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων. Η σύσταση Εθνικού Συμβουλίου κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας επιτρέπει την απόκτηση συνολικής εποπτείας για το εθνικό και ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο πάνω σε περιστατικά ρατσιστικής βίας. Η πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας για εισαγωγή της Θεματικής Εβδομάδας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, έφερε όλη τη σχολική κοινότητα (δασκάλους, γονείς, μαθητές/τριες) σε επαφή με θέματα ταυτότητας και έκφρασης του φύλου.
Παρά τις παραπάνω θετικές εξελίξεις, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά στην κατεύθυνση των ΛΟΑΤΚΙ+ διεκδικήσεων και, συνολικά, για τη διαμόρφωση μιας πολυπολιτισμικής κοινωνίας που σέβεται και αγκαλιάζει το διαφορετικό. Η θεσμοθέτηση του πολιτικού γάμου και η πρόβλεψη της τεκνοθεσίας για ομόφυλα ζευγάρια, συνιστούν δίκαια αιτήματα, για τα οποία πρέπει να ξεκινήσει όσο το δυνατόν συντομότερα ο δημόσιος διάλογος, με ορίζοντα την ικανοποίησή τους…».
Κι όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, βρέθηκε κι ο υπουργός που θα προωθήσει όλα τα παραπάνω… Κακομοίρα Ελλάδα τι σε περιμένει!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.