Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

ΝΤΡΟΠΗ: Ο Αναστασιάδης γιόρτασε τα γενέθλια του φονιά του Ευαγόρα!!!...


ΝΤΡΟΠΗ: Ο Αναστασιάδης γιόρτασε τα γενέθλια του φονιά του Ευαγόρα!

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο καταδικάζει με βδελυγμία τη συμμετοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας στην πρεσβευτική κατοικία της Βρετανίας στη Λευκωσία, με την ευκαιρία των γενεθλίων της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’.
Να θυμίσουμε μόνο, ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ αρνήθηκε κατηγορηματικά να δώσει χάρη στους νέους αγωνιστές της ΕΟΚΑ που είχαν καταδικαστεί σε θάνατο, οδηγώντας με την αναλγησία της τον Παλληκαρίδη, αλλά και τους υπόλοιπους αγωνιστές, στην αγχόνη.
Τέλος, καλούμε και τους Συνδέσμους Αγωνιστών ΕΟΚΑ να καταδικάσουν με την σειρά τους αυτή την ενέργεια.
Μετά το κοινό έγγραφο κόλαφος που ετοιμάστηκε από τον Έσπεν Μπαρθ Έιντε, αλλά και την αισχρή πρόκληση από σκάφος που συνοδεύει το Μπαρμπαρός εντός των Κυπριακών χωρικών υδάτων, δεν μένει άλλη επιλογή από το να εγκαταλείψει η Κυβέρνηση τις διαπραγματεύσεις πριν το Κρανς Μοντάνα.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο καλεί την Κυβέρνηση, αλλά και όλα τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα, ν' αναλάβουν τις ευθύνες τους, αφού με τη στάση τους επέτρεψαν να διολισθήσει το Κυπριακό από πρόβλημα εισβολής και κατοχής, σε δικοινοτική διαφορά.
Καλούμε επίσης την Κυβέρνηση να εγκαταλείψει τις διαπραγματεύσεις, καταγγέλλοντας τον Έσπεν Μπαρθ Έιντε για μεροληπτική στάση υπέρ των τουρκικών συμφερόντων και την Τουρκία για τις προκλητικές ενέργειες εντός των χωρικών μας υδάτων, εκτός αν κάποιοι τα έχουν παραδώσει στο ψευδοκράτος.

Γραφείο Τύπου Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.