Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Αθώος ακόμα ένας Συναγωνιστής: Καταρρέουν με πάταγο οι έωλες κατηγορίες των σκευωρών...


Αθώος ακόμα ένας Συναγωνιστής: Καταρρέουν με πάταγο οι έωλες κατηγορίες των σκευωρών

Η ποινική δίωξη εναντίον του Συναγωνιστή αφορούσε μια επίθεση αγνώστων που έγινε πριν μερικά χρόνια στο στέκι μεταναστών Χανίων. Άγνωστοι είχαν τότε σπάσει την πόρτα και βανδάλισαν τον χώρο.
Το εύκολο θύμα, κατά την προσφιλή μέθοδο των αριστεριστών, ήταν οι Χρυσαυγίτες του Νομού Χανίων, κι εξιλαστήριο θύμα υπήρξε ο Συναγωνιστής Γιάννης Θεοδωρόπουλος, τον οποίον «αναγνώρισαν» ότι έκανε την επίθεση και διέφυγε με το αυτοκίνητό του μαζί με συνεργούς του.
Μάλιστα, στη μηνυτήρια αναφορά αναφέρθηκε και η πινακίδα του αυτοκινήτου του.
Ωστόσο, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, φάνηκε η προχειρότητα της στοχευόμενης μηνυτήριας αναφοράς, αφού ο αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στην Έδρα του Δικαστηρίου ότι το αυτοκίνητο που είχε δει δεν ήταν μαύρο, όπως του Συναγωνιστή, αλλά άσπρο, και με βεβαιότητα ο δράστης δεν ήταν ο Συναγωνιστής.
Η αθώωση ήρθε, και αποδείχτηκε για άλλη μια φορά η ανηθικότητα όσων πολεμούν τη Χρυσή Αυγή και η πολιτική σκοπιμότητα πίσω από τις συνεχείς διώξεις κατά μελών, στελεχών, ακόμα και φίλων του Κινήματος, για κάθε πιθανό και απίθανο λόγο, με σωρεία ψευδομαρτυριών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.