Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Σε κενές θέσεις, παρά την παρουσία 12(!) υπουργών, έγινε η φιέστα του Σύριζα στην Λαμία - Φωτογραφίες


Σε κενές θέσεις παρά την παρουσία 12 (!) υπουργών έγινε η φιέστα του Σύριζα στην Λαμία - Φωτογραφίες

Το πόσο κοινωνικά απομονωμένη και σε πόσο πλήρη δυσαρμονία με το λαϊκό αίσθημα βρίσκεται η κυβέρνηση, φαίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και σε διάφορες περιπτώσεις.
Το τελευταίο κρούσμα αφορά την πρώτη ημέρα του αναπτυξιακού συνεδρίου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, όπου, παρά την παρουσία 12 (!) υπουργών της κυβέρνησης, η παρουσία του κόσμου ήταν όχι απλώς περιορισμένη, αλλά σχεδόν ανύπαρκτη.


Όπως ήταν αναμενόμενο, κρύος ιδρώτας έλουσε τους κυβερνητικούς κύκλους μετά την οικτρή αυτή εικόνα, με την προσπάθειά τους να επικεντρώνεται στο να προσπαθήσουν να σώσουν κάπως τα προσχήματα στη σημερινή ομιλία του Τσίπρα στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.
Γι’ αυτόν το λόγο άλλωστε έγιναν απεγνωσμένες προσπάθειες να μαζευτεί κόσμος ακόμη και από περιοχές εκτός της πόλης της Λαμίας και της Φθιώτιδας συνολικά.


Όσες αλχημείες κι αν χρησιμοποιήσουν, όποιο κόλπο κι αν σκαρφιστούν, για να κερδίσουν (τις φτηνές) εντυπώσεις και να μην φανεί ότι ο Τσίπρας μιλά σε κενές θέσεις, η ουσία είναι χαμένη για την «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με τον Ελληνικό Λαό να της γυρνά επιδεικτικά την πλάτη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.