Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

26.400 λιγότεροι Έλληνες το 2016: Δημογραφικός αφανισμός απειλεί το Έθνος μας!


26.400 λιγότεροι Έλληνες το 2016: Δημογραφικός αφανισμός απειλεί το Έθνος μας!

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Eurostat, ο ελληνικός πληθυσμός μειώθηκε κατά 2,5% το 2016. Συγκεκριμένα, την 1η Ιανουαρίου 2017 ο πληθυσμός ανερχόταν σε 10.757.300, σε σχέση με 10.783.700 την 1η Ιανουαρίου 2016. Οι θάνατοι το 2016 έφτασαν τους 118.800, ενώ οι γεννήσεις τις 92.800.
Όπως σημειώνουν τα στοιχεία της Eurostat, σε ευρωπαϊκό επίπεδο σημειώθηκαν 5,1 εκατομμύρια θάνατοι και γεννήσεις, πράγμα που σημαίνει ότι η φυσική αλλαγή του πληθυσμού της Ε.Ε. ήταν ουδέτερη. Η μεταβολή του πληθυσμού, ωστόσο, ήταν θετική, με 1,5 εκατομμύρια περισσότερους κάτοικους, γεγονός που οφείλεται στη λαθρομετανάστευση.
Η ίδια ζοφερή πραγματικότητα της αντικατάστασης πληθυσμού, δεν θα πρέπει να έχουμε αυταπάτες, υφίσταται και στην Ελλάδα, αφού από τη μία οι Έλληνες λιγόστεψαν κατά 26.400, ενώ την ίδια στιγμή 60– 0 χιλιάδες (σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία) λαθρομετανάστες ήρθαν ν' αντικαταστήσουν το… κενό.
Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτό είναι μία συνέπεια των πολιτικών του μνημονίου, που φτωχοποιούν τους Έλληνες. Όμως η πραγματικότητα δεν είναι τόσο απλή, αφού ο δημογραφικός μαρασμός της φυλής μας έχει βαθύτερες ρίζες, στη νοοτροπία της μεταπολιτεύσεως, στον υλικό ευδαιμονισμό, στις τερατουπόλεις και σε άλλα πολλά, στα οποία προφανώς συμπεριλαμβάνεται και η οικονομική κρίση.

Σας παραθέτουμε τις επί του θέματος θέσεις της Χρυσής Αυγής:

ΜΕΙΖΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ
Υπεράνω της δυσχερούς οικονομικής θέσης της χώρας και της διάλυσης του κράτους, τίθεται ένας ακόμη μεγαλύτερος κίνδυνος για τον Ελληνισμό. Αναφερόμαστε στο δημογραφικό μαρασμό του Έθνους μας. Με απλά λόγια, σε λίγα χρόνια θα είμαστε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας τη χώρα. Πέρα από το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, που μπορεί να λυθεί με αυστηρά κατασταλτικά μέτρα, υπάρχει και η υπογεννητικότητα. Για την επίλυση αυτού του μείζονος ζητήματος, η Χρυσή Αυγή θέτει ως προαπαιτούμενα τα εξής:
- Φορολογικές ελαφρύνσεις για όλα τα ζευγάρια που αποκτούν παιδί. Δυστυχώς, τα νέα φορολογικά μέτρα της συγκυβέρνησης χτυπούν την οικογένεια, αντί να την ενισχύουν, απτή απόδειξη του εθνομηδενισμού του πολιτικού συστήματος.
- Εφάπαξ απόδοση χρηματικής βοήθειας σε κάθε νέο Έλληνα που γεννιέται. Η πρόταση αυτή έγινε πιο συγκεκριμένη εντός της βουλής. Η Χρυσή Αυγή συνέταξε σχέδιο νόμου για μείωση κατά 80% της κρατικής επιχορήγησης προς τα κόμματα. Τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από την ενέργεια αυτή να μοιραστούν στα νέα ελληνόπουλα. Μόνο για το 2013 το κράτος θα εξοικονομούσε 50 εκατομμύρια ευρώ.  
- Επιδότηση της μητρότητας και γενναία ενίσχυση των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών. Προστασία της ανύπαντρης μητέρας και απαγόρευση των αμβλώσεων. Το Εθνικό Κράτος οφείλει πρώτα απ’ όλα να επενδύει στο μέλλον του, δηλαδή στις νέες γενιές Ελλήνων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.