Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ, ALERT! ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ! ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΕΙΣΑΣΤΕ;Ομαδικά λιντσαρίσματα μουσουλμάνων συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην Ινδία, από τους λάτρεις των «ιερών» αγελάδων!
Έτσι, από τον Απρίλιο μέχρι τώρα, τουλάχιστον 10 μουσουλμάνοι έχουν λιντσαριστεί και θανατωθεί δημοσίως από φανατικούς ινδουιστές, στο όνομα της προστασίας της αγελάδας.
Το τελευταίο κρούσμα έγινε αυτές τις μέρες, με το θανάσιμο μαχαίρωμα ενός 15χρονου μουσουλμάνου, μέσα σ’ ένα τρένο που είχε ξεκινήσει από το Νέο Δελχί.
Το θύμα, ονόματι Τζουναΐντ Καν, κατηγορήθηκε από ινδουιστές ότι μετέφερε αγελαδινό κρέας, «δικάστηκε» στα γρήγορα και η «ποινή» του εκτελέστηκε επιτόπου.
Ως πότε λοιπόν θα παραμένουν απαθείς -και ξαπλωμένοι στους… οντάδες τους- μπροστά στην ισλαμοφοβία που οδηγεί σε ρατσιστικές δολοφονίες, οι εγχώριοι αντιρατσιστές; Τώρα τους καλεί το… διεθνιστικό τους καθήκον! Γρήγορα να φύγει για την Ινδία μια αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από λαφαζανικούς, κουκουέδες, συριζαίους, πανοκαμμενικούς και «συλλογικότητες» των Εξαρχείων, μ' επικεφαλής τον Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡCIA, για να… κατατροπώσει την… εγκληματική οργάνωση των Ινδών ρατσιστών! Να τους λιντσάρουν κι αυτούς οι ινδουιστές, να ησυχάσουμε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.