Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Πρόκληση! Ο Κουτσούμπας, ο υμνητής των σφαγέων των Ποντίων Λένιν και Στάλιν, θα μιλήσει σε εκδήλωση της Ποντιακής Νεολαίας!


Η είδηση, αν και διατυπωμένη μέσα σε λίγες γραμμές, προκαλεί πραγματικά ανατριχίλα. Στο κομματικό φερέφωνο του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΚΚΕ), διαβάζουμε τα εξής: «Ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα παραβρεθεί και θα χαιρετίσει, την Παρασκευή 14 Ιούλη και ώρα 6 μ.μ, στην τελετή έναρξης του 19ου Συναπαντήματος Ποντιακής Νεολαίας, στην «Παναγία Σουμελά», στα υψώματα του Βερμίου».
Αλήθεια, τι είδους «χαιρετισμό» μπορεί να κάνει στους Πόντιους νεολαίους ο ανεπάγγελτος και παιδί του κομματικού σωλήνα του ΚΚΕ; Τι θα τους πει; Για το πως οι σφαγείς Λένιν και Τρότσκι τροφοδοτούσαν με πολεμοφόδια τον εξίσου σφαγέα Κεμάλ, προκειμένου να προβεί στην Γενοκτονία των Ποντίων;  
Η μήπως για το πως ο αιμοσταγής «πατερούλης» Στάλιν, την δεκαετία του 1930, προέβη σε συστηματικούς διωγμούς, εξορίες, δημεύσεις περιουσιών κι εκτελέσεις των Ελλήνων του Πόντου, ακριβώς επειδή ήταν και ένιωθαν Έλληνες;  
Η ντροπή είναι πολύ λίγη για να περιγράψει κατάλληλα το ότι ο εγχώριος υμνητής των μπολσεβίκων εγκληματιών σε βάρος του Ποντιακού Ελληνισμού θα μιλήσει σε μία Ποντιακή εκδήλωση.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.