Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

ΓΥΡΙΖΩ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ

Το 1989 γράφτηκε ένα πολύ χαρακτηριστικό και λαοφιλές ελληνικό τραγούδι, το οποίο, λόγω του ομολογουμένως εύστοχου κοινωνικού στίχου του, υιοθετήθηκε από πολιτικούς χώρους και ιδεολογικά κύματα της Αριστεράς. Εμείς, χωρίς συμπλέγματα και πνευματικές παρωπίδες, μπορούμε να εκτιμήσουμε ένα καλλιτεχνικό δημιούργημα αυτό καθαυτό, αναγνωρίζοντας την αξία και το βάθος του περιεχομένου του,  ακόμη κι όταν γνωρίζουμε ότι ο δημιουργός δεν είχε την ίδια έμπνευση μ' εμάς όταν το συνέθετε. 
Σήμερα, στην Ελλάδα των Μνημονίων, πολλά μοιάζουν να έχουν χαθεί, μέσα σε αυτά και τα όνειρα, οι στόχοι των περισσότερων νέων Ελλήνων κι Ελληνίδων για τους ίδιους, μέσα σε αυτή τη χώρα. Ένα τεράστιο ποσοστό, αναζητεί την τύχη του στο εξωτερικό, για τον πολύ απλό λόγο ότι όλοι νιώθουμε πως αυτό το εξευτελισμένο κράτος μας απωθεί, μας εξοστρακίζει, μας διώκει άμεσα και έμμεσα. Ποιους; Το πιο ζωντανό, υγιές, ακμαίο, κι ελπιδοφόρο κύτταρο της κοινωνίας, την ελληνική νεολαία. Αυτό που θα εξασφαλίσει την εθνική συνοχή μελλοντικά, αυτό που θα εξασφαλίσει τη συνέχεια του Ελληνισμού. Οι περισσότεροι βλέπετε δεν είχαμε την “πολυτέλεια” ν' ανήκουμε σε κάποιες ειδικές ομάδες αλλοδαπού πληθυσμού, που απολαμβάνουν οικονομικά προνόμια, παροχές και διευκολύνσεις, ούτε επιλέξαμε να είμαστε golden boys κάποιου δημόσιου οργανισμού, να ανήκουμε στις κομματικές ελίτ που ζουν ακόμη και σήμερα σ' ένα παράλληλο σύμπαν με μισθούς πολλών χιλιάδων, ή να πουλάμε φτηνό ανθρωπισμό χωμένοι από πολιτικούς παράγοντες μέσα σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. Τα αστρονομικά ποσοστά αποχής στις εκλογικές διαδικασίες μάλιστα, αποτελούν ισχυρό χαστούκι σε αυτό το πολιτικό τερατούργημα, ενώ και τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου–Χρυσή Αυγή στους νέους άφησαν πολλάκις άφωνους τους θεατρίνους υπαλλήλους των καναλιών, που κάθε Κυριακή κλαίγονταν και προσπαθούσαν να “εξηγήσουν” και να “αποδώσουν” το φαινόμενο κάπου, κάπως, από το 2012, ΚΑΘΕ φορά, με συνέπεια, μελέτη και ευλάβεια. Δεν μπόρεσαν ποτέ να χωνέψουν, ν' αποδεχτούν την πραγματικότητα: Κύριοι, ΕΜΕΙΣ γυρίσαμε την πλάτη σ' εσάς, στον τρόπο ζωής που επιβάλατε, στις απόψεις που θεμελιώσατε για την Ελλάδα και την πολιτική, στο ζοφερό μέλλον που προετοιμάζετε δεκαετίες τώρα. ΕΜΕΙΣ σας γυρίσαμε την πλάτη και σας αγνοήσαμε, όταν μας υποδείξατε με περισσή αλαζονεία τι να ψηφίσουμε ή να μην ψηφίσουμε, όταν μας μας ασκήσατε ψυχολογικό πόλεμο και μας απειλήσατε. Κι αν υπάρχει έστω και μία ελπίδα προοπτικής για την  Ελλάδα, να “σώσουμε οτιδήποτε αν σώζεται”, μπορεί να προέλθει μόνο μέσα από αλλαγή νοοτροπίας απέναντι στον σύγχρονο κόσμο, που μόνο εμείς, οι Εθνικιστές, πρεσβεύουμε κι εφαρμόζουμε στην πράξη, σε όλους τους σκοτεινούς καιρούς που πέρασε ο λαός μας, μέσα στη ροή του χρόνου, μέσα στην Ιστορία, με τους Ήρωες που θυσιάστηκαν “για τους νεκρούς και τους αγέννητους”. 
Η Ιστορία όμως, τουλάχιστον στο σκέλος διδασκαλίας της, στην πραγματικότητα ανήκει σε μία ολόκληρη γενιά μαρξιστών, που γράφουν τα βιβλία κι έπειτα κόβουν και ράβουν ότι υποδεικνύεται από την πολιτική ατζέντα. Οποιοδήποτε γνωστό συγγραφικό αίσχος έχει αντικαταστήσει τα ιστορικά γεγονότα στα νεότερα βιβλία Ιστορίας, αποτελεί έμπνευση αποκλειστικά της Αριστεράς, με υλοποίηση είτε της ίδιας ή της Δεξιάς (βλ. υπόθεση “συνωστισμού Σμύρνης”, όπου το ανιστόρητο σύγγραμα ανήκε σε αριστερή, αλλά έγινε επίσημο διδακτικό βιβλίο επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας). Η χειραγώγηση των μαθητών στις τάξεις προς συγκεκριμένες τάσεις απαξίωσης της ιδέας του έθνους και η στοχοποίησή τους σε περίπτωση που διαφωνούν με τις απόψεις του καθηγητή περί ιστορικών γεγονότων, είναι καθαρά έργο μιας κλίκας συμπλεγματικών εκπαιδευτικών, που φρόντισαν ν' αφαιρεθεί μέχρι και ο… Μέγας Αλέξανδρος και οι Περσικοί Πόλεμοι από την εξεταστέα ύλη, μιας και αφενός οι “προλετάριοι δεν έχουν πατρίδα”, αφετέρου η νέα τάξη έχει αλλεργία σε οτιδήποτε θυμίζει, διαιωνίζει, αναγεννά την εθνική ταυτότητα και μνήμη, την εθνική ανεξαρτησία. Την Ιστορία λοιπόν την έχετε γράψει ΕΣΕΙΣ. Σ' εσάς, τους εχθρούς του Εθνικισμού, ανήκει η ιστορία… 
Και αφού “εξασφαλίσατε” λοιπόν ότι τα σχολεία δεν θα παράγουν υπερήφανους Έλληνες με ιστορική γνώση κι εθνική συνείδηση, αλλά σκυθρωπούς υπηρέτες των μνημονίων που θα δουλεύουν για να εξυπηρετούνται οι τοκογλύφοι ή θα ξενιτεύονται, ποινικοποιήσατε, με τους γνωστούς νόμους–εκτρώματα, οτιδήποτε διαφωνεί με τις θέσεις σας, επιβάλατε πρόστιμο στον Λόγο και ποινή φυλάκισης στη Βούληση. Αφαιρέσατε το δικαίωμα από κάθε ελεύθερο πολίτη να καταδικάσει το χυδαίο σύστημα της παγκοσμιοποίησης, που βάζει τους ανθρώπους στον ίδιο χυλό και τους πολτοποιεί, τους ακρωτηριάζει από την εθνική τους ταυτότητα, το πνεύμα του λαού τους, τις παραδόσεις τους, τη μοναδικότητά τους. Φυλακίσατε εκλεγμένους Βουλευτές για ομιλίες και άρθρα, έχοντας αποκλειστικά πολιτικά κίνητρα και συμφέροντα, σιωπήσατε εξοργιστικά στις δολοφονίες των συναγωνιστών μας κι επιδοκιμάσατε τις αντισυγκεντρώσεις που προσπάθησαν να καταπνίξουν τις πορείες μνήμης τους, αδιαφορήσατε επιδεικτικά για τις δεκάδες τρομοκρατικές επιθέσεις σε γραφεία κι εκπροσώπους μας, δείχνοντας ότι οι ευαισθησίες σας απευθύνονται μόνο σε αυτούς που σας εξυπηρετούν, εσάς και το εγκληματικό πολιτικό σας σύστημα. Το σύστημα των χιλιάδων μνημονιακών αυτοκτονιών και δολοφονιών Ελλήνων, που έφυγαν είτε από οικονομικά βάρη ή από χέρι τριτοκοσμικών βαρβάρων που τυγχάνουν της ευνοϊκής μεταχείρισής σας. 
Αντιθέτως, ο συνθέτης και στιχουργός του ανωτέρω άσματος, σήμερα είναι πρόεδρος της Ε.Ρ.Τ, του κρατικού αυτού οργανισμού, και, έχοντας κλείσει διετία στο πόστο αυτό, δήλωσε ότι, με εγγύηση του ίδιου, οι ομιλίες στελεχών της Χρυσής Αυγής δεν θα μεταδίδονται ζωντανά και ότι συγκροτήθηκε υπηρεσιακή επιτροπή, η οποία θα κρίνει το κατά πόσο το υλικό των μαγνητοσκοπήσεων του κόμματος είναι… μεταδόσιμο ή όχι. Εν ολίγοις, θα ασκείται, από τους πολέμιούς μας που τυγχάνουν και διορισμένοι υπάλληλοι του ελληνικού λαού, λογοκρισία στο περιεχόμενο των εκδηλώσεων της εκλεγμένης τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας. 
Για όλους αυτούς τους λόγους -και για πολλούς ακόμη λόγους ανώτερους από εμένα κι από εσάς και από τις οικονομικές σας παραμέτρους- γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον Σας. Επειδή θέλω τα μελλοντικά παιδιά μου να έχουν πατρίδα και Θεό, γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον Σας. Επειδή οι αγέννητοι Έλληνες δικαιούνται να μάθουν την ένδοξη Ιστορία του τόπου τους, τον φυσικό πλούτο της γης τους, τον Μύθο και τους θρύλους τους, τη γλώσσα και τους προγούνους τους, γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον Σας. Επειδή πιστεύω σε μια Ιδέα που δεν φοβάται τον πόλεμό σας, τις σκευωρίες σας, τις ραδιουργίες σας και τους αποκλεισμούς σας, γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον Σας. Επειδή ΕΜΕΙΣ θα ξαναφτιάξουμε τον κόσμο από την αρχή, εμείς, μόνοι, θα πάρουμε την ευθύνη, εμείς, έστω και λίγοι, θα χτίσουμε το μέλλον της πατρίδας μας, γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον Σας.

Αντεπίθεση

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.