Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Η ΝΔ κάνει ότι της λέει η Αριστερά!


Η ΝΔ κάνει ό,τι της λέει η Αριστερά!

Με τον γνωστό καυστικό τρόπο του, ο σχολιαστής Χρήστος Μπολώσης αναφέρεται στην πρόσφατη «αντιπαράθεση» του Τσίπρα με τον Μητσοτάκη στη Βουλή για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Υπό τον τίτλο «Στα χνάρια των παλιών κωμικών», γράφει τα εξής:
Ποιος δεν θυμάται τον κλασικό διάλογο Χατζηχρήστου-Βέγγου, πριν πέσουν οι επίσης κλασικές φάπες, στον Ηλία του 16ου»; Με τον Χατζηχρήστο ως πόλισμαν να ρωτάει τον Βέγγο «ρε, θα το ξανακάνεις;», κάνοντάς του νόημα να πει «όχι». Αυτό μου θύμισε η εμμονή του κ. Τσίπρα προς τον κ. Μητσοτάκη: «Τι είναι για σας η Χρυσή Αυγή; Για μας είναι εγκληματική οργάνωση». Και αποφαίνεται ο κ. Μητσοτάκης: «Η Χρυσή Αυγή είναι ναζιστική οργάνωση, η οποία έχει στοιχεία εγκληματικής οργάνωσης». 
Και μετά λένε ότι οι παλιές ελληνικές ταινίες δεν ήταν βγαλμένες από τη ζωή. Πάντως, κάπως έτσι φτάσαμε η Κεντροδεξιά να κατηγορείται για τον Τεμπονέρα και τον Λαμπράκη, και η Αριστερά να αυτοαμνηστεύεται για τις χιλιάδες σφαγές της περιόδου 1943-1950. Συγχαρητήρια προς πάσα κατεύθυνση, ή θυμηθείτε τις «μούντζες» του Μαυρογιαλούρου”.
Μέσα σε λίγες μόλις γραμμές διακωμωδείται πολύ εύστοχα η μόνιμη συμπεριφορά της ΝΔ να ενεργεί ως απόλυτα ταυτόσημη με τις επιθυμίες της αριστεράς, με αποτέλεσμα την πλήρη αποθράσυνση της τελευταίας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.