Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΡΕΙ: ΠΟΙΟ ΘΑ’ ΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΠΟΙΟ ΘΑ’ ΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΡΙΤΟ;

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί οι εταίρες καραστημένων δημοσκοπήσεων να εμφανίζουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στα… ίδια επίπεδα με αυτά του 2015, ή λίγο παραπάνω (για ξεκάρφωμα…), αλλά η καρδούλα τους το ξέρει!
Συνέντευξη λοιπόν, στην εφημερίδα «Δημοκρατική» της Ρόδου, έδωσε -με αφορμή το συνέδριο του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ- ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του στη Νότια Δωδεκάνησο, Αντώνης Κολιάδης.
Εκ πρώτης όψεως αδιάφορη η συνέντευξη. Αλλά σε κάποια φάση τον ρωτάει η δημοσιογράφος (μεταφέροντας αυτά που ακούει, τη γνώμη του λαού): «Είστε αισιόδοξος για την επόμενη μέρα μετά τον Οκτώβριο; Με την έννοια ότι ο πολιτικός κόσμος ανησυχεί εάν το τρίτο κόμμα θα είναι αύριο–μεθαύριο η Χρυσή Αυγή στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, με δεδομένο ότι ο Σύριζα χάνει συνεχώς έδαφος και είναι αμφίβολο ποιος θα είναι δεύτερος και ποιος τρίτος».
Και το έμπειρο πολιτικό στέλεχος της πασοκαρίας συμφωνεί μαζί της ότι υπάρχει αβεβαιότητα για το ποιο θα είναι το δεύτερο κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ ή η Χρυσή Αυγή:«Κοιτάξτε, ο Σύριζα δεν ξέρουμε αν θα είναι το δεύτερο κόμμα…».
Μήπως εδώ συμβαίνει αυτό που λέμε «ο κόσμος το ’χει τούμπανο…»;
Τα συμπεράσματα δικά σας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.