Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Η φαιδρότητα στο απόγειό της: Μνημείο για τους… νεκρούς της ΕΡΤ έστησαν οι εργατοπατέρες της ΠΟΣΠΕΡΤ!!!

Η φαιδρότητα στο απόγειό της: Μνημείο για τους… νεκρούς της ΕΡΤ έστησαν οι εργατοπατέρες της ΠΟΣΠΕΡΤ

Στην χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα, τίποτε δεν πρέπει να μας εκπλήσσει. Όμως, είναι πραγματικά αστείο, έως προκλητικό, το γεγονός πως οι κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ, οι οποίοι έχουν επιβάλλει «μαύρο» στη Χρυσή Αυγή, έστησαν στον προαύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου μνημείο για τους… νεκρούς της ΕΡΤ!!!
Όχι, δεν πρόκειται για κάποιου είδους νοσηρό αστείο. Μιλώντας ο Τσακνής, ο λογοκριτής, στην εκδήλωση είπε: «Στην ΕΡΤ μπήκε το τανκ της ανεργίας και της ανασφάλειας, και αυτή η ανασφάλεια και η ανεργία είναι που έστειλαν τους ανθρώπους στον άλλο κόσμο».
Να δείτε που η αριστερά, βλέποντας το οριστικό της τέλος, βουτηγμένη σ' ένα έλος ξεφτίλας και ανυποληψίας, ετοιμάζεται να στήσει καινούργιους «νεκρούς» για να το παίξει και πάλι «αγία»
Βέβαια, όπως θυμούνται όλοι, ούτε σφαίρες έπεσαν στην ΕΡΤ, ούτε νεκροί υπήρξαν, ενώ οι «αλληλέγγυοι» πέρναγαν μια χαρά, με συναυλίες, σουβλάκια, καβάλημα στα κάγκελα και «σέλφις».
Το μόνο που πραγματικά έγινε εκείνη την περίοδο στην ΕΡΤ είναι, ότι η διακυβέρνηση Σαμαρά επεχείρησε να την κάνει «γαλάζιο» κομματικό όργανο, κι όταν έπεσε η κυβέρνηση αυτή ο Σύριζα την έκανε «ροζ» κομματικό όργανο. 
Έτσι κι αλλιώς, η ΕΡΤ δεν αποτελεί ούτε τώρα, ούτε τότε, σταθμό πολυφωνίας, αφού λογοκρίνεται και καθυβρίζεται η Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου κι αντιστοίχως λιβανίζεται η μνημονιακή εξουσία, όποιο χρώμα κι αν αυτή έχει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.