Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ! ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ!Δεν είναι σεσημασμένοι μπαταχτσήδες μόνο προς τον ελληνικό λαό, τα συριζοψεκασμένα αρπακτικά, αλλά και προς τα «προσφυγάκια», τα οποία δήθεν τα… αγαπάνε και τα… προστατεύουν.
Έτσι, τα «προσφυγάκια» του Κουτσόχερου της Λάρισας ξεσηκώθηκαν χθες το απόγευμα, γιατί οι λεχρίτες δεν τους έχουν ακόμα καταβάλλει το μηνιάτικο του Ιουλίου, για να ’χουν να τρώνε.
Έτσι, αρχικά ομάδα δέκα περίπου ανδρών κινήθηκε προς αποθήκη όπου φυλάσσονταν τρόφιμα από ΜΚΟ, με στόχο να παραβιάσει την πόρτα, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.
Λίγο μετά, έβαλαν φωτιά σε τέσσερις κάδους απορριμμάτων, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας.
Λέτε να ’χουν κατασπαράξει τα τσιπροκαμμενικά πιράνχας και των υπολοίπων hotspots τα επιδόματα φαγητού και να ’χουμε εξεγέρσεις τις επόμενες ώρες; Λέτε να το βρουν από εκεί που δεν το περιμένουν;

(ΥΓ): Θλιβερή διαπίστωση: ακόμα και τα «προσφυγάκια» ξεσηκώνονται για το επίδομα που τους έφαγαν. Οι Έλληνες, που τους έχουν φάει τον… αγλέουρα (μισθούς, επιδόματα, συντάξεις, θέσεις εργασίας, κ.τ.λ.), πότε θα ξεσηκωθούν άραγε; Μόνο για να γκρινιάζουν είναι;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.