Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Λύσσαξαν οι τουρκόφρονες με την υπερήφανη φανέλα Ποντιακού ποδοσφαιρικού σωματείου στη Ροδόπη


Λύσσαξαν οι τουρκόφρονες με την υπερήφανη φανέλα Ποντιακού ποδοσφαιρικού σωματείου στην Ροδόπη

Χωρίς περαιτέρω σχολιασμό, σας παραθέτουμε, μεταφρασμένο από το έγκριτο tourkikanea, το δημοσίευμα από ιστοσελίδα τουρκοφρόνων που εδρεύει στη Θράκη μας:
«Στο νομό Ροδόπης, την ποδοσφαιρική σεζόν 2017-2018, θα εμφανιστούν στα γήπεδα με φανέλα με τη δήθεν “Ποντιακή Γενοκτονία”. Η ερασιτεχνική ομάδα ΑΕ Ποντίων του χωριού Θρυλόριο του Δήμου Κομοτηνής, την ποδοσφαιρική σεζόν 2017-2018, στους αγώνες που θα δώσει, θα εμφανιστεί με το σύνθημα “ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ - ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ” της δήθεν “Ποντιακής Γενοκτονίας”.
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 100 έτη από τη δήθεν “Ποντιακή Γενοκτονία”, πολλές οργανώσεις από τώρα κάνουν σημαντικές ετοιμασίες και σχέδια. Αναφέρεται πως και άλλες ποδοσφαιρικές ομάδες που αγωνίζονται σε άλλα μέρη της Ελλάδας θα εμφανιστούν με παρόμοιες φανέλες.
ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ FIFA, UEFA ΚΑΙ Η ΕΠΣ ΡΟΔΟΠΗΣ;
Τώρα όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί στη FIFA. Διότι είναι γνωστό, πως παγκοσμίως στα γήπεδα απαγορεύεται η πολιτική, ο ρατσισμός και η πρόκληση της απέναντι πλευράς. Αποτελεί θέμα ενδιαφέροντος το τι μέτρα θα λάβουν άραγε σε αυτή την κατάσταση, πρώτα οι FIFA και UEFA και μετά η ΕΠΣ Ροδόπης».


Εμείς, από την πλευρά μας, να πούμε ένα μεγάλο EYΓΕ στους υπεύθυνους του σωματείου για την πρωτοβουλία τους. Η Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού από τον αρχισφαγέα Κεμάλ και με τη συνεργασία των μπολσεβίκων, των οποίων οι ιδεολογικοί απόγονοι κυβερνούν την Ελλάδα, είναι ένα σημαντικότατο σημείο της Ιστορίας μας, που δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσουμε.
Επίσης, προς τους τουρκόφρονες που κάνουν λόγο για «πρόκληση της απέναντι πλευράς», να πούμε ότι στην Ροδόπη, σύμφωνα με τη Συνθήκη της Λωζάνης, δεν υπάρχει «απέναντι πλευρά». Όποιος αισθάνεται τούρκος, μπορεί πολύ άνετα ν' αποποιηθεί την ελληνική υπηκοότητα και να περάσει τα σύνορα να πάει στην Πατρίδα του.
Τέλος, επίσης προς τουρκόφρονες, η Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού είναι μία πραγματικότητα που δεν παραγράφεται. Το «ρουφιανιλίκι» στην UEFA περί «ρατσισμού» λοιπόν είναι τουλάχιστον αδιάφορο και κάνει ακόμα πιο επιτακτική την παρέμβαση εισαγγελέα για την περίπτωσή σας, αφού –πέραν των άλλων– έχουμε παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου και «Φίλης» δεν είσαστε για να σας προστατεύει η Νέα Δημοκρατία...
Αλήθεια, τι θα κάνει η UEFA; Θ' απαγορεύσει στην ΑΕ Ποντίων να βγει Champions League;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.