Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

ΒΟΜΒΑ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ: "Αν χρειαστεί θα κάνουμε νέα επιχείρηση Αττίλα στην Κύπρο"...


ΒΟΜΒΑ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ: Αν χρειαστεί θα κάνουμε νέα επιχείρηση Αττίλα στην Κύπρο

Το πώς αντιλαμβάνονται οι τούρκοι την διπλωματία, επέδειξε ο Τσαβούσογλου στη διάσκεψη για το Κυπριακό. Συγκεκριμένα, απαντώντας σ' ερώτηση του Κοτζιά, για ποιο λόγο επιμένει στα επεμβατικά δικαιώματα, ο Τσαβούσογλου είπε: «Ναι, εάν χρειασθεί θα τα χρησιμοποιήσουμε»...
Κοινώς, οι τούρκοι προειδοποιούν για νέο «Αττίλα», σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν οι ορέξεις τους για εδάφη, κοιτάσματα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί ο καθένας. Γιατί, η φράση «επεμβατικά δικαιώματα» αυτό ακριβώς σημαίνει.
Θα ήταν απολύτως λογικό, ο Κοτζιάς ν' αποχωρήσει απευθείας από τις διαπραγματεύσεις, καταγγέλλοντας σε όλους τους τόνους την τουρκία. Αντ’ αυτού, σe ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την έκβαση των συνομιλιών, απλώς είπε: «Κάποια στιγμή θα σας διηγηθώ τι έγινε χθες και τι ομολόγησαν, μέσα από επίπονη συζήτηση, οι Τούρκοι για τις προθέσεις τους»!!!
Με απλά λόγια, ΚΑΛΥΨΕ ΑΠΟΛΥΤΑ τις πολεμικές απειλές Τσαβούσογλου κι ΕΣΚΥΨΕ το κεφάλι εμπρός στην πρόκληση, συνεχίζοντας τις διαπραγματεύσεις.
Όλα αυτά, επιβεβαιώνουν πλήρως τα όσα είπε μόλις χθες ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, ο οποίος τόνισε ότι δεν πρέπει να υπάρξει καμία λύση αυτής της μορφής που σχεδιάζεται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.