Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΙΣΤΑΝ: ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - Σχόλιο διαχειριστή του blog: Το οθωμανικό που λέγαμε...

Γράφει ο Αντίοχος

Όταν μιλάμε για το σχέδιο ισλαμοποίησης της Ευρώπης (συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος, βεβαίως-βεβαίως…) κάποιοι… χαμογελούν με νόημα, χαρακτηρίζοντάς μας «υπερβολικούς», «γραφικούς» και «κινδυνολόγους». Αλλά το σχέδιο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη!
Για παράδειγμα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών της Γερμανίας, στη μεγάλη (τέως) γερμανική πόλη Φρανκφούρτη, την πέμπτη σε πληθυσμό πόλη της χώρας, με πάνω από 700.000 κατοίκους, οι πάσης φύσεως αλλοδαποί μουσουλμάνοι («μετανάστες», «πρόσφυγες» κλπ.) αποτελούν πλέον την πλειοψηφία των κατοίκων, με 51,2%, και οι Γερμανοί είναι… ξένοι στην ίδια τους την πόλη! Από το 51,2%, το 44,7% είναι δεύτερης και τρίτης γενιάς «μετανάστες», κυρίως τουρκικής προελεύσεως (το 13%).
Σιγά-σιγά, η ίδια κατάσταση θα επικρατήσει παντού στην Ευρώπη (συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος). Εκτός αν αλλάξουν τα πράγματα και πάρουν πίσω οι Ευρωπαίοι τις πόλεις και τις πατρίδες τους!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.