Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

OH, YES! ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ!!!... - Σχόλιο διαχεισιστή του blog: Η πλήρης αποκαθήλωση της ελλαδικής αριστεράς. Μετά κι απ' αυτό, όποιος δηλώνει αριστερός είναι de facto ΠΡΟΔΟΤΗΣ και καμία κουβέντα περαιτέρω... ΜΟΝΟ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...Γράφει ο Αντίοχος

Χθες, αναφερθήκαμε γενικώς στα… «αμερικανάκια» που παρευρέθηκαν στην δεξίωση του πρέσβη. Βέβαια, κάποιοι ήταν από παλιά «αμερικανάκια» και δεν το έκρυβαν (Σαμαράς, Μπουμπούκος, Βορίδης και ΣΙΑ).
Κάποιοι άλλοι όμως, μια φορά κι έναν καιρό, έκαναν θορυβώδεις… αντιιμπεριαλιστικές πορείες και φώναζαν συνθήματα όπως “Yankeesgohome”,  “Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι” και τέτοια. Και τώρα, φωτογραφίζονται πανευτυχείς στην αγκαλιά του Αμερικανού πρέσβη. Όπως π.χ. η εικονιζόμενη βουλευτής Β΄ Πειραιώς του παρδαλού αμερικανοκομμουνιστικού συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ, Καρακώστα, η οποία έκανε και σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook, για να την… καμαρώσουν οι πανύβλακες ψηφοφόροι της. Και πονηρούλα όπως είναι, έβαλε και τις φωτογραφίες κι άλλων συριζαίων από την εκδήλωση (Σκουρλέτη, Παππά και Βούτση), για να δείξει ότι δεν είναι η μόνη αριστερή που προσκύνησε τους παγκόσμιους τυράννους!
Δεν είναι όμως μόνο η απλή παρουσία, αλλά και η καταφανέστατη ευτυχία που νιώθουν οι κάποτε… αντιιμπεριαλιστές στην… ζεστή αγκαλιά του πρέσβη. Αυτή είναι η «αδούλωτη» και «απροσκύνητη» αριστερά στην Ελλάδα! Κάποτε δούλη των Σοβιετικών «πατερούληδων» και τώρα των μπάρμπα-Σαμ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.