Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ «ΤΡΑΝΣ» ΚΑΝΕΙ… OUTING ΣΤΟΥΣ… ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ! - Σχόλιο διαχειριστή του blog: Πίσσα και πούπουλα και παρέλαση με γιούχα και ξύλο με βρεγμένες σανίδες στην Πλατεία Συντάγματος... ΤΩΡΑ!!!!

Δελτίο τύπου εξέδωσε το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών (από την έδρα του, στη λεωφόρο Συγγρού βεβαίως…) για τη συνάντηση που είχε μ' εκπροσώπους της νουδούλας Νέας Δημοκρατίας, ήτοι με τον Τομεάρχη Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, βουλευτή Καβάλας Παναγιωτόπουλο, τον Γραμματέα Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων (κι εκπρόσωπο της νουδούλας στα πρόσφατα “Gay Parade”) Γιώργο Σταμάτη, τον Αναπληρωτή Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας Νίκο Σωτηρόπουλο και τον Συντονιστή Τομέα Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Νίκο Λαγαρία, ενόψει του νομοσχεδίου που έχει κατατεθεί στη βουλή για τις αλλαγές στο ζήτημα της «ταυτότητας φύλου».
Σύμφωνα με το Σωματείο των «τρανς», η συνάντηση «έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ήταν η πρώτη σε αυτό το επίπεδο με εκπροσώπους της ΝΔ, διήρκεσε περίπου δύο ώρες, και το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών βρίσκεται πάντα στη διάθεση όλων των δημοκρατικών κομμάτων, ανοικτό σε διάλογο, στην κατεύθυνση της ενημέρωσης αλλά και της συνεργασίας, με σκοπό την άρση των διακρίσεων και παραβιάσεων θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων που υφίστανται οι τρανς άνθρωποι».
Το «καλό κλίμα» επιβεβαιώνεται κι από τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα – εν είδει… outing στους δήθεν «τάξις και ηθική»… σκληρούς της νουδούλας!
(ΥΓ): Αχ, πόσο πολύ θα ήθελε να είναι στη συνάντηση και εις εκ των… σκληρών (των πολύ… σκληρών!), αλλά δεν το τόλμησε φοβούμενος τα… κουτσομπολιά. Είναι… κρυφή, βλέπετε! Αλλά μέχρι πότε;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.