Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Ο Μεταξάς, ο Δημήτριος και ο Γλέζος. Ανακοίνωση της Τ.Ο. Κεφαλονιάς & Ιθάκης για την 4η Αυγούστου.


4 Αυγούστου σήμερα και αντί να ασχολούμαστε με τις εκδηλώσεις που θα έπρεπε να πραγματοποιούνται στην Κεφαλονιά προς τιμήν του Εθνικού Καθεστώτος της 4ης Αυγούστου και του Μέγα Κεφαλλήνα Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά, γινόμαστε μάρτυρες αισχών που εξευτελίζουν διαρκώς την Κεφαλονιά και την Ιστορία της.
35 χρόνια μετά την αποκαθήλωση του αγάλματος του Μεταξά στο Αργοστόλι από τους συμμορίτες του Πασόκ, κι ενώ η παρούσα πρασινοκοκκινομπλέ Δημοτική Αρχή αρνείται, επί πέντε πλέον χρόνια, να περάσει από Δημοτικό Συμβούλιο το αίτημα 300 συμπολιτών μας για την αποκατάσταση της ιεροσυλίας που διεπράχθη το 1982 από την αριστερή πασοκική λαίλαπα, η κατάσταση χειροτερεύει κάθε μέρα όλο και περισσότερο, με την τοπική πολιτική μαφία δεξιών και αριστερών ανθελλήνων να προχωρά βήμα-βήμα στον πλήρη αφελληνισμό και της Κεφαλονιάς και στην επιβολή ενός αυταρχικού φασιστικο-«δημοκρατικού» τύπου καθεστώτος, όπως γίνεται και σε όλη πλέον τη χώρα από τους δοσίλογους σιωνιστές προδότες.
Στα πλαίσια αυτής της επιχείρησης, καταργείται οριστικά ότι θυμίζει το Μεγαλείο του Ελληνισμού και προάγεται ο ανθελληνισμός, με απόδοση τιμών σε εχθρούς και προδότες της Ελλάδος. Σε αυτό το πνεύμα στήθηκε, με απόφαση του «δεξιού» Δημαρχείου, μνημείο των κομμουνιστοσυμμοριτών στον Αίνο, αναμνηστικές πλάκες των συμμοριτών μέσα στα σχολεία, ενώ σύντομα θα στηθεί και άγαλμα του συμμορίτη Αρσένη κοντά στη θέση που κάποτε δέσποζε το άγαλμα του Μεταξά, στην κάποτε Πλατεία Ιωάννη Μεταξά, με εισηγητή μάλιστα του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο τον κομματάρχη Ομαλών της ψευτοδεξιάς Ματιάτο.
Κι ενώ πλέον έχει αποκαλυφθεί πλήρως στον Κεφαλονίτικο Λαό ο ρόλος της αριστεροδεξιάς τοπικής πολιτικής μαφίας που κυβερνά το άλλοτε Ελληνικό Βασίλειο του Κεφάλου και του Οδυσσέα, ήρθε και η τοπική Μητρόπολη να μας αποδείξει ότι είναι πλέον όλες οι εξουσίες ενωμένες εναντίον του Ελληνισμού.
Είναι γεγονός ότι, από σεβασμό στην επικρατούσα θρησκεία των Ελλήνων, δεν θελήσαμε μέχρι τώρα ν’ ασχοληθούμε με την Εκκλησία και τα κακώς κείμενα αυτής, παρότι μας προκάλεσε αλγεινή εντύπωση η άρνηση του νυν Μητροπολίτη (όπως και του προκατόχου του Σπυρίδωνα το 2013) να τελέσει φέτος το μνημόσυνο του Ιωάννη Μεταξά και η δήθεν άγνοιά του για το θέμα του αγάλματος, όταν αποδεδειγμένα έχει δείξει τόσες γνώσεις για την Κεφαλονιά και τους Κεφαλονίτες, όπως π.χ. για τον Γκεόργκ Μεταξά(;;;!!!), για τον οποίο, πριν προλάβει να κλείσει χρόνο στο νησί μας, εξέδωσε και ολόκληρο βιβλίο! Για τις επιλογές του σε σχέση με τους άθεους αριστερούς Κεφαλονίτες (όπως π.χ. τη θέση του στις εξέδρες των παρελάσεων) δεν θελήσαμε να τις σχολιάσουμε. Όμως, πλέον ο άνθρωπος έχει ξεφύγει και είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε θέση, γιατί πρέπει οι Κεφαλονίτες να καταλάβουν το χοντρό παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες τους.
Η Μητρόπολη Κεφαλληνίας λοιπόν, πρωτοστατεί λέει στην απονομή βραβείου Νόμπελ Ειρήνης στον Γλέζο!!! Όταν το πρωτακούσαμε, μετά την ανακήρυξη του τελευταίου ως επίτιμου δημότη Κεφαλονιάς από τη συμμορία της Δημοτικής Αρχής που προαναφέραμε, θεωρήσαμε ότι επρόκειτο για φωτοβολίδα του νέου Μητροπολίτη, στα πλαίσια των όλων όσων κάνει από τότε που ήρθε για να γίνει αρεστός στην τοπική κοινωνία. Όμως το θέμα δυστυχώς προχωράει και μόλις προχθές συνέστησε κι επιτροπή για το θέμα αυτό, αποτελούμενη βεβαίως από μέλη της πολύχρωμης πολιτικής μαφίας που προαναφέραμε. Σας παρουσιάζουμε και τη λίστα με τα ονόματα, όπως δημοσιεύτηκε στα τοπικά μμε, για την Ιστορία και για να θυμάστε τους Προδότες.

Ιδού όλη η ανακοίνωση:
Ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος ανακοινώνει ότι ύστερα από την πρότασή μας για βραβείο Ειρήνης ΝΟΜΠΕΛ του κ. Μανώλη Γλέζου και την ολόθυμη αποδοχή της εκ μέρους του Αντιπεριφερειάρχου Κεφαλληνίας και του Δημάρχου Κεφαλληνίας, συγκροτεί την κάτωθι Επιτροπή διά την περαιτέρω προώθηση της προτάσεως και την ενημέρωση παντός φορέως εντός κι εκτός Ελλάδος περί αυτής εκ των κάτωθι προσώπων: 1) Σαμόλη Ευαγγελία του Χαραλάμπους, εκ μέρους της Αντιπεριφερείας Κεφαλληνίας, τηλ. 2671360508. 2) Κεκκάτο Ευάγγελο του Βασιλείου, Α/δήμαρχον Κεφαλληνίας, τηλ. 6944661835. 3) Γρηγοράτου Πολυξένη του Αναστασίου, εκ μέρους του Συλλόγου «ΙΟΝΙΟΣ», τηλ. 6986680881. 4) Ζαχαρούς Νικόλαος του Κωνσταντίνου, εκ μέρους του Συλλόγου «ΙΟΝΙΟΣ», τηλ. 6936144655. 5) Ραζής - Γαλιατσάτος Γεράσιμος του Σωτηρίου, εκ μέρους του Συλλόγου «ΙΟΝΙΟΣ», τηλ. 6949846671. 6) Κουλουμπή Γιάννα του Ανδρέα – Στεφάνου, δημοσιογράφον. Τηλ. 6970965593. 7) Μαρκάτου Αθανασία του Γερασίμου, δημοσιογράφον. Τηλ. 6947429900. 8) Κρούσου Κικκή του Οδυσσέα, δημοσιογράφον. Τηλ. 6947718639. Εις τους ανωτέρω δύνανται να απευθύνονται και πρόσωπα κι εκπρόσωποι Φορέων δι’ ενημέρωσιν.
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Δεν μας έφθαναν λοιπόν οι ανθέλληνες πολιτικοί που διαλύουν τον τόπο, τώρα έχουμε και τους ιεράρχες.
Ποιον λοιπόν προτείνει για Νόμπελ Ειρήνης ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας; Τον Γλέζο. Αρχισυμμορίτη του ΚΚΕ, του κόμματος των άθεων συμμοριτών που έσφαζαν στον συμμοριτοπόλεμο, εκτός από γυναικόπαιδα, Έλληνες ιερείς και κατέστρεφαν εκκλησίες. Τον αρχικουμούνα που σήκωνε την αριστερή γροθιά πάνω από το φέρετρο του Χότζα, του άθεου αλβανού κομμουνιστή που το 1967 κήρυξε την αθεΐα στην Αλβανία και κυνήγησε ανηλεώς τους Έλληνες Χριστιανούς της Βορείου Ηπείρου. Τον καταδικασθέντα για κατασκοπεία εις βάρος της Ελλάδος και υπέρ της Σοβιετικής Ενώσεως. Αυτόν βρήκε να προτείνει για νόμπελ ειρήνης ο κ. Δημήτριος και δεν μιλάει κανείς…
Δυστυχώς Δημήτριε, σε πρόλαβαν οι μπολσεβίκοι το 1962 κι έδωσαν πρώτοι στο Γλέζο το βραβείο ειρήνης του Λένιν. Τι κρίμα που δεν πρόλαβες να είσαι εσύ ο πρώτος…
Όσον αφορά τους υποστηρικτές του αιτήματος, Δήμο Κεφαλονιάς και Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, τους έχουμε ήδη απονείμει το Νόμπελ Μαλακίας.
«Κυρίες» και «Κύριοι» την πατήσατε. Πλέον, σε ότι κάνετε θα υπάρχει Εθνική Αντίσταση. Θα υπάρχουμε εμείς. Οι Κεφαλλήνες Εθνικιστές. Οι Χρυσαυγίτες.
Ζήτω η 4η Αυγούστου, Ζήτω ο Ιωάννης Μεταξάς!

ΥΓ 1. Μετά αναρωτιόμαστε γιατί είναι το άγαλμα του Μεταξά, στην πατρίδα του, πεταγμένο στα σκουπίδια...
ΥΓ 2. Μπαρμπα-Γιάννη συγχώρησέ μας από εκεί ψηλά που δεν τα καταφέραμε ακόμα. Ότι μπορούμε κάνουμε...
ΥΓ 3. Μήπως θα πρέπει η οικογένεια του μακαριστού, παρολίγον μητροπολίτη Κεφαλληνίας, Γερασίμου Φωκά, να σκεφτεί σοβαρά την εκταφή του και την επανεξέταση της αιτίας του θανάτου του;

              ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – Τ.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.