Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

Οι Έλληνες Εθνικιστές τίμησαν τον Εθνικό κυβερνήτη, Ιωάννη Μεταξά και την 4η Αυγούστου - Φωτορεπορτάζ, ΒίντεοΠλήθος κόσμου συνέρρευσε την Παρασκευή 4/8/2017 στο Εθνικιστικό Βιβλιοπωλείο, στην πανηγυρική λήξη της έκθεσης για το Εθνικό καθεστώς της 4ης Αυγούστου και τον Εθνικό κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά.


Η προσέλευση των Συναγωνιστών ήταν τόσο μεγάλη, με αποτέλεσμα αρκετοί να μείνουν έξω από την αίθουσα.


Από τη Δευτέρα 31 Ιουλίου μέχρι την Παρασκετή 4 Αυγούστου, το Εθνικιστικό βιβλιοπωλείο φιλοξένησε έκθεση-αφιέρωμα με φωτογραφίες, εφημερίδες και περιοδικά της εποχής της 4ης Αυγούστου.


Η πανηγυρική λήξη της έκθεσης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017 στο Εθνικιστικό Βιβλιοπωλείο, όπου επικράτησε το αδιαχώρητο.


Τον λόγο πρώτος έλαβε ο Συναγωνιστής Γιάννης Ζαφειρόπουλος, ο οποίος σκιαγράφησε την προσωπικότητα του εθνικού κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά.


Ο Συναγωνιστής Παύλος Κτιστάκης εξιστόρησε το σημαντικό εθνικό και φιλολαϊκό έργο του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου.


Ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Καρυτιανός ανέλυσε το ιδεολογικό υπόβαθρο του εθνικού καθεστώτος, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο σύνθημα: "Πίστις - Αγών - Νίκη".


Τελευταίος τον λόγο έλαβε, καταχειροκροτούμενος, ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή.


Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος έκανε τη σύγκριση του τότε με το σήμερα, σημείωσε τον διαχρονικό εθνοπροδοτικό ρόλο του ΚΚΕ και τόνισε τη σημασία του υψηλού φρονήματος της Ελληνικής Νεολαίας, την οποία ανέδειξε ο Ιωάννης Μέταξας με την ΕΟΝ.


Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες τους παρευρισκόμενους να ψάλλουν, σε στάση προσοχής, τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.