Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Αμετανόητος μπολσεβίκος Βούτσης: “Περιττές οι στρατιωτικές παρελάσεις - Οι Έλληνες δεν είναι Ορθόδοξοι”! ΒΙΝΤΕΟ


Αμετανόητος μπολσεβίκος Βούτσης: “Περιττές οι στρατιωτικές παρελάσεις - Οι Έλληνες δεν είναι Ορθόδοξοι”! ΒΙΝΤΕΟ

Ακάθεκτοι συνεχίζουν οι εθνομηδενιστές μπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ τον πόλεμο κατά της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας, αποκαλύπτοντας πια και στον πιο αφελή το ανθελληνικό σχέδιό τους.
Έτσι, μετά την ολομέτωπη επίθεση Γαβρόγλου στην Εθνική Παιδεία, τη σκυτάλη πήρε πάλι ο πρόεδρος της Βουλής, Βούτσης, ο οποίος, μιλώντας στην κρατικοδίαιτη ΕΡΤ, φανέρωσε τις πραγματικές ανθελληνικές προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Αναφορικά λοιπόν με τις περήφανες στρατιωτικές παρελάσεις προς Τιμήν των Ηρώων προγόνων μας, δήλωσε ανερυθρίαστα:«Δεν πιστεύω πως είναι ότι καλύτερο. Δεν είναι τυχαίο που δεν συμβαίνει σχεδόν πουθενά στην Ευρώπη. Πιστεύω πως και σε αυτό το θέμα θα πρέπει να ξεκινήσει ένας ουσιαστικός διάλογος και για τις παρελάσεις, κι εννοώ παρελάσεις που έχουν ένα στρατιωτικό "στυλ". Δεν το θεωρώ μείζον για την ελληνική κοινωνία σήμερα».
Για τους Συριζαίους βέβαια "μείζον" ζήτημα είναι το αίσχος του gay parade και οι γάμοι των ΛΟΑΤΚΙ και η τεκνοθεσία! Για τους προγόνους μας που έδωσαν την ζωή τους για να παραμείνει η Πατρίδα μας Ελληνική και Χριστιανική ούτε λόγος να γίνεται...
Στη συνέχεια, ο μπολσεβίκος Βούτσης αποκάλυψε και το μίσος του ΣΥΡΙΖΑ για την Ορθοδοξία. Δήλωσε χαρακτηριστικά: "Η μεταμνημονιακή Ελλάδα δεν μπορεί να βασίζεται σε ατζέντα «Ελλάς Ελλήνων χριστιανών», ούτε «Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια». Δεν είμαστε λαός ορθόδοξος. Η θρησκευτική συνείδηση είναι για κάθε άνθρωπο κάτι ιδιαίτερο. Είμαστε ένα σύγχρονο κράτος και όχι «ταλιμπάν» της Ορθοδοξίας".
Περαιτέρω σχόλια είναι περιττά. Το μένος των εθνομηδενιστών Συριζαίων, αλλά και των πατριδοκάπηλων συνοδοιπόρων τους ΑΝΕΛ, για κάθε τι Χριστιανικό κι Ελληνικό είναι ξεκάθαρο.

Εμπόδιο στα σχέδια τους θα βρίσκουν πάντοτε τους Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.