Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

ΤΣΙΡΚΟΥΛΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΟΑΣΘ! ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ή ΘΙΑΣΟΣ; ΜΕΓΑΛΑ ΓΛΕΝΤΙΑ!Ωραία πράγματα συμβαίνουν στον ΟΑΣΘ! Εκτός λοιπόν από τον πατέρα του… διαστημικού υπουργού Παππά, που έπιασε την καρέκλα του προέδρου (αξιοκρατικά βεβαίως…), προέκυψε διορισμένο μέλος του νέου Δ.Σ. η Όλγα Γιάννη.
Προφανώς, η τοποθέτηση της λεγάμενης επήλθε κατόπιν πρότασης των ψεκασμένων ελαφροδεξιών, με τους οποίους η μαντάμ Γιάννη υπήρξε υποψήφια βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης.
Για όσους έχουν ξεχάσει την ξανθιά ψεκασμένη που δηλώνει «δημοσιογράφος», σας θυμίζουμε ότι απασχόλησε την κοινή γνώμη τον Νοέμβριο του 2016, όταν κατήγγειλε επίθεση εις βάρος της από ομάδα αλλοδαπών (9 Πακιστανών για την ακρίβεια – όχι μόνο τους… μέτρησε, αλλά φαίνεται της έδειξαν και τα… διαβατήριά τους) στην υπόγεια διάβαση του ΣΕΦ, καθώς κατευθυνόταν στο συνέδριο του ψεκασμένου τσίρκου.
Όπως είχε πει η ίδια στην εφημερίδα Espresso, οι εννέα Πακιστανοί την περικύκλωσαν, της έσκισαν το σακάκι, της έβγαλαν τη ζώνη και πήγαν να τη βιάσουν. Σύμφωνα με την (καταγέλαστη!) διήγησή της, γλίτωσε τον βιασμό καθώς πέταξε το… πορτοφόλι της στο έδαφος και οι (υποτιθέμενοι…) 9 Πακιστανοί έστρεψαν σ’ αυτό την προσοχή τους κι έτσι κατάφερε να τους ξεφύγει!
Με την ευκαιρία δε, φωτογραφήθηκε με… σηκωμένα φουστάνια και σε άλλες… σέξι πόζες, προφανώς για να δουν οι «9 Πακιστανοί» τι… έχασαν για ένα… κωλοπορτοφόλι.
Να την χαίρονται οι… διανοούμενοι της αριστεράς (και της… προόδου)!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.