Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΤΡΟΦΗ» ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ;Γράφει ο Αντίοχος

Όπως όλα δείχνουν, φουλ «αριστερή στροφή» ετοιμάζουν οι συριζαίοι για το φθινόπωρο. Κι αυτά που είδαμε μέχρι τώρα (κατάργηση έπαρσης σημαίας – εθνικού ύμνου στα σχολεία, σημαιοφόροι με… κλήρωση κ.α.) ήταν απλώς μια… πρόγευση.
Βέβαια, η «αριστερή στροφή» στα ζητήματα που αναμένεται να ξεσπάσει (κατάργηση παρελάσεων, εθνομηδενισμός και αποχριστιανοποίηση στην Παιδεία, γάμος «ομοφυλοφίλων» και τεκνοθεσία κ.τ.λ.), δεν είναι μόνο αριστερή, αλλά κι εξόχως νεοταξίτικη – η χαρά των Σόρος του πλανήτη!
Αλλά για να είναι… ολοκληρωμένη, ας κάνουν τα συντρόφια και μια «αριστερή στροφή» στις ελληνο-αμερικανικές σχέσεις και στις σχέσεις με το ΝΑΤΟ, σύμφωνα με τα -πολύ παλαιότερα!- συνθήματά τους, π.χ. «Έξω από το ΝΑΤΟ», «Έξω οι βάσεις του θανάτου» κ.τ.λ. Εδώ να δούμε τον αριστερισμό τους!

(ΥΓ): Σχήμα λόγου (που ’λεγε μετά το 2015 και η αφέντρα Ζωή για το… σκίσιμο των Μνημονίων) βεβαίως η «αριστερή στροφή» στα ζητήματα που άπτονται των ελληνο-αμερικανικών και ελληνο-νατοϊκών σχέσεων, γιατί, πέρα από τ' απατηλά συνθήματα, η αριστερά ήταν πάντοτε πιστό σκυλί των παγκόσμιων αφεντικών!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.