ΚΑΠΟΤΕ ΛΕΓΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΦΙΑ… ΤΩΡΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ… ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ!!!


Μια φορά κι έναν καιρό, στην άθλια μνημονιακή Μπανανία Σαμαροβενιζελιστάν, ο τότε… αντιμνημονιακός αρχηγός του μορφώματος των ψεκασμένων ανθελλήνων, προέτρεπε τον ελληνικό λαό να μην πληρώσει τον «παράνομο», «αντισυνταγματικό» και «αντίθετο με το ευρωπαϊκό δίκαιο» φόρο, κι έδινε και οδηγίες για το πώς δεν θα γίνει αυτό. Και για να δώσει το… καλό παράδειγμα, δήλωνε πως κι αυτός δεν θα τον πλήρωνε.
Τώρα, στην ομοίως άθλια μνημονιακή Μπανανία, που πλέον μετονομάστηκε σε Τσιπροκαμμενιστάν, το (διορισμένο στο δημόσιο, να μην το ξεχνάμε αυτό ποτέ!) διαδικτυακό παπαγαλάκι του, δίνει οδηγίες στους ψεκασμένους αναγνώστες του για την… «γρήγορη και εύκολη» εκτύπωση του χαρατσιού – το οποίο προφανώς… έπαψε να είναι «παράνομο», «αντισυνταγματικό» και «αντίθετο με το ευρωπαϊκό δίκαιο»: «ΔΕΙΤΕ ή ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΕΔΩ το εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ γρήγορα και εύκολα».
Από την άλλη, το ρεκόρ του πολιτικού αμοραλισμού έσπασε ο αναπληρωτής συριζουπουργός Οικονομικών Αλεξιάδης, για τον ΕΝΦΙΑ που θα… καταργούσε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι πολιτικοί απατεώνες συνοδοιπόροι του.

Με το… ακλόνητο επιχείρημα «τόσα χρόνια θα λέμε αυτό το επιχείρημα; Αυτό το επιχείρημα ξίνισε. Περσινά ξινά σταφύλια», απάντησε ο λεγάμενος εις ότι αφορά τις ψεύτικες υποσχέσεις των συριζοκαμμένων! Προσθέτοντας με κυνισμό «ψήφισε ο κόσμος».


Τέτοια αθλιότητα! Αλλά βρίσκουν και τα κάνουν! Εξαφανίστε από τον πολιτικό χάρτη τους κάθε λογής ξεδιάντροπους πολιτικούς απατεώνες! Αλλιώς, πληρώστε και σκάστε... Έλληνες!