Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

Με Καμίνη, Ψαριανό και όλα τα υπολείμματα του Ποταμιού “ανανεώνεται” το κλεφτοΠασόκ...


Με Καμίνη, Ψαριανό και όλα τα υπολείμματα του Ποταμιού “ανανεώνεται” το κλεφτοΠασόκ

Το κόμμα της μίζας, της ρεμούλας, των κλεφτών και της προδοσίας, που προσφάτως άλλαξε πάλι όνομα ως συμμορία γκάνγκστερ της πολιτικής, φιλοδοξεί με "λίφτινγκ" να ξαναμπεί στη Βουλή και με βρώμικες συνεργασίες να ξανακαθίσει σε υπουργικά έδρανα.
Ο λόγος για το κλεφτοΠασόκ, ή αλλιώς συνονθύλευμα ΔΗ.ΣΥ. Το κόμμα του Σημίτη, του Τζέφρυ Παπανδρέου και των αρχικλεφτών Τσοχατζόπουλου, Μαντέλη, Τσουκάτου, Παπαντωνίου και άλλων, θέλει λοιπόν ν' ανανεωθεί.
Μια ακόμη... προσωπικότητα μάλιστα, που έδειξε ενδιαφέρον για ένταξη και διεκδίκηση αρχηγίας τον Οκτώβριο, είναι ο λαθροδήμαρχος Αθηνών, Καμίνης. Εδώ ταιριάζει απόλυτα η λαϊκή ρήση: "κύλησε ο τέντζερης...", καθώς ο Καμίνης έχει δώσει διαπιστευτήρια υποταγής στους λαθρομετανάστες, έχει μετατρέψει την πρωτεύουσα σε χαβούζα παρανομίας κι εγκληματικότητας, και αν μάλιστα κινητοποιήσει όλους τους λαθρομετανάστες "δημότες" του να τον ψηφίσουν στην εσωτερική διαδικασία του κλεφτοΠασόκ, την έχει σίγουρη την εκλογή.
Η δεύτερη προσθήκη -και όπως φαίνεται μαζική- θα είναι από το "Ποτάμι" και τον περιβόητο Ψαριανό. Όπως γράφουν τα "Παραπολιτικά", ο Ψαριανός έλεγε στο καφενείο της Βουλής ότι είναι έτοιμος αυτός και τα υπολείμματα του "Ποταμιού" να συμφωνήσουν και να ενταχθούν προεκλογικά σε κοινό ψηφοδέλτιο με τους συντρόφους του κλεφτοΠασόκ. Ψαριανός είναι αυτός! Θα τη βρει την άκρη για να ξαναμπεί στη Βουλή.
Με αυτά τα τελειωμένα πολιτικά υλικά νομίζει το κλεφτοΠασόκ ότι θ' αναστηθεί...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.