Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ! ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ «ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ» ΚΑΙ ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑ!

Είχαμε πει εξ αρχής, ότι το «σύμφωνο συμβίωσης» ήταν μόνο η αρχή και πως θα επακολουθήσουν κι άλλα μέτρα υπέρ της «μειονότητας» των “gay”! Πως το ένα θα φέρνει το άλλο!
Φαίνεται λοιπόν πως κάτι ήξερε ο Τσακαλώτος, ο οποίος στο πρόσφατο “Gay Parade” κρατούσε πανό υπέρ του γάμου των “gay” και της τεκνοθεσίας, καθώς στο κείμενο της πολιτικής απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεδρίασε αυτές τις μέρες, προαναγγέλλονται τ' αναγραφόμενα στο πανό. Ιδού τι αποφάσισε το συντροφάτο:
«Είναι πλέον ώριμο να προχωρήσουμε και σε τομές, όπως ο πολιτικός γάμος των ομοφυλοφίλων και το δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών στην τεκνοθεσία».
Άρα, να περιμένουμε από Σεπτέμβριο εξελίξεις!  
(ΥΓ) 1: Και βέβαια, οι ψεκασμένοι ελλαδοχριστέμποροι θα… διαφωνήσουν με όλα αυτά (εφόσον θα ψηφιστούν από τις «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις»), αλλά θα συνεχίσουν να στηρίζουν τη συγκυβέρνηση που τα κάνει πράξη. Το ’χουμε ξαναδεί το έργο…
(ΥΓ) 2: Αλήθεια, ποια στάση θα τηρήσει η νουδούλα, ειδικά μετά την πρόσφατη συνάντηση του Κούλη με εκπροσώπους του «σωματείου»; Προφανώς, θα «βάλει πλάτη»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.