Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

ΜΕΤΑ ΤΟ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ» ΑΛΛΟΘΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ… ΦΙΛΗΣ: "ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ"...Χθες ήταν η μέρα του «ακροδεξιού» άλλοθι της συγκυβέρνησης των αθλίων. Έτσι, ο Δημητράκης Καμμένος, ο… gay-φάγος, καταψήφισε (εκ του ασφαλούς βεβαίως, αφού το ψήφισαν άλλοι και πέρασε…) το άσυλο για αναρχοκομμουνιστές κι εμπόρους ναρκωτικών στα πανεπιστήμια.
Σήμερα είναι η μέρα του ακροαριστερού άλλοθι της συγκυβέρνησης. Βγήκε λοιπόν ο ντρούλης-χοντρούλης Φίλης και άφησε… αιχμές κατά της συγκυβέρνησης (την οποία στηρίζει με την ψήφο του…), στρεφόμενος κατά των αντιδράσεων που προκλήθηκαν για τους σημαιοφόρους που θα επιλέγονται με κλήρωση και ζητώντας να εφαρμοστεί το πρόγραμμα των λεχριτο-συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ και να καταργηθούν οι μαθητικές παρελάσεις: «Θα περίμενε κανείς, ότι το βασικό αντικείμενο κριτικής θα ήταν αυτός καθαυτός ο μεταξικής εμπνεύσεως θεσμός των παρελάσεων, που η κυβέρνηση καλώς ή κακώς έκρινε ότι δεν είναι ώριμες οι συνθήκες να καταργηθεί».
Έτσι μένουν όλα τα… πελατάκια ευχαριστημένα! Και οι ψεκασμένοι «ακροδεξιοί» και οι ακροαριστεροί συνιστωσάκηδες! Όλα μέσα! Σαν τον φούρνο του Χότζα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.