Ρουφιάνοι από ...κούνια: Ο Βερναρδάκης παραδέχτηκε ότι έχει στήσει μηχανισμό φακελώματος στο διαδίκτυο...


Ρουφιάνοι από... κούνια: Ο Βερναρδάκης παραδέχτηκε ότι έχει στήσει μηχανισμό φακελώματος στο διαδίκτυο!

Καμία έκπληξη δεν προκάλεσε η είδηση ότι ο Βερναρδάκης έχει δημιουργήσει μηχανισμό παρακολούθησης στα κοινωνικά δίκτυα, ο οποίος συν τοις άλλοις έχει αποστολή και το φακέλωμα των χρηστών με βάση τα πολιτικά τους φρονήματα.


Το γεγονός έσπευσε να εκμεταλλευτεί, φυσιολογικά, η Νέα Δημοκρατία, βγάζοντας βαρύγδουπες και δακρύβρεχτες ανακοινώσεις για το ζήτημα, αλλά πραγματικά δεν αντιλαμβανόμαστε την έκπληξή τους, ούτε και το από που αντλούν το θράσος να μιλούν.
Κατά πρώτον, οφείλουμε να πούμε ότι οι αριστεροί είναι ρουφιάνοι από κούνια, κι επειδή έξις Δευτέρα φύσις, αυτό δεν μπορούν να το αποβάλλουν, ακόμα και αν βρεθούν σε υπουργική καρέκλα. Είναι απολύτως φυσικό γι' αυτούς να φακελώνουν, να κατηγοριοποιούν τους εχθρούς τους και να κάνουν τέτοιες διεργασίες. Χρόνια, δεκαετίες ολόκληρες λειτουργεί ο γνωστός παρακρατικός βοθρότοπος, όπου γίνεται αυτή η δουλειά κατά των Εθνικιστών και μάλιστα με χορηγία του κράτους.
Κατά δεύτερον, και μιας και αναφέρουμε τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, επί διακυβερνήσεως ΝΔ εκδηλώθηκε η αγάπη του καθεστώτος για τη συγκεκριμένη σελίδα, οπότε και από τα πλέον επίσημα χείλη δηλώθηκε ότι η αστυνομία στηρίζει το indymedia. Από που κι ως που λοιπόν τολμούν να μιλούν οι νεοδημοκράτες για φακελώματα και τέτοια πράγματα;
Για να μην θυμηθούμε τις πρακτικές Δένδια όταν ήταν υπουργός Προ–Πο, όταν έψαχνε τα τατουάζ των αστυνομικών για να βρει μαιάνδρους ή όταν ξεθεμελίωνε μοναστήρια για να βρει το «οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής».