«ΑΥΡΙΟ ΚΛΑΙΝΕ»! ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ …ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ...

«Επανάσταση» τέλος για τους ΣΥΡΙΖΑ Β΄ (Λαφαζανίστας), ΣΥΡΙΖΑ Γ΄ (ΑΝΤΑΡCIA) και «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις». Ότι κερδίσανε, κερδίσανε, αποτρέποντας ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ πλειστηριασμούς ακινήτων κροίσων, κι όχι «λαϊκής περιουσίας», όπως διακήρυτταν…
Από αύριο, ο ΣΥΡΙΖΑ Α΄, μαζί με τα ψεκασμένα του συντρόφια, βάζουν μπροστά τις διαδικασίες των …καλών κι αριστερών ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, ενώ οι συμβολαιογράφοι ανέστειλαν την πανελλαδική αποχή. Έτσι, με το πάτημα ενός κουμπιού, μ’ ένα «κλικ», μαζί με τα «ξερά» (τους κακοπληρωτές κροίσους) θα καίγονται και τα «χλωρά», οι Έλληνες που όντως αδυνατούν να πληρώσουν και θα χάνουν τους κόπους μιας ζωής! Για να γίνει πράξη το εξόχως μαρξιστικό σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη», που αντικατέστησε το παραπλανητικό προεκλογικό «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»!
Όπως έχει γίνει γνωστό, οι διεθνείς τοκογλύφοι ζητούν σε πρώτη φάση να διενεργηθούν τουλάχιστον 600–700 πλειστηριασμοί τους πρώτους μήνες του νέου έτους, με σταδιακή αύξηση του όγκου μετά το δεύτερο εξάμηνο, ενώ κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2018, οι τράπεζες θα πρέπει να διενεργήσουν 10.000 πλειστηριασμούς, με στόχο ο συνολικός αριθμός να φτάσει τους 18.000!