ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΕΣ ΔΟΥΛΑΡΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΤΟΙΚΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ

Η παρακάτω είδηση είναι εξαιρετικά αφιερωμένη σε κάποια ψεκασμένα ΝΟΥΜΕΡΑ, που για να δικαιολογήσουν την αμερικανοδουλεία του αρχηγού τους και του mister Tsipra πουλάνε αβέρτα-κουβέρτα παραμύθι, ότι δήθεν και τάχαμου οι διεθνείς σατανάδες των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ έχουν γίνει …φιλέλληνες, ότι έχουν βάλει στο μάτι την Τουρκιά και θα την …διαλύσουν και τέτοια, για το χατίρι των λακέδων τους, Τσίπρα και Καμμένου! Μόνο πως οι …φίλοι μας θα πάρουν την …Πόλη και θα πως θα την παραδώσουν στον Καμμένο (που θα ’ρθει καβάλα σε άσπρο άλογο…) δεν μας έχουν πει ακόμα! Ας δούμε όμως την είδηση:
"Συγγνώμη του ΝΑΤΟ προς την Τουρκία
Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, ζήτησε συγγνώμη από την Τουρκία, έπειτα από ένα «περιστατικό» που σημειώθηκε στη διάρκεια άσκησης της Ατλαντικής συμμαχίας στη Νορβηγία. «Ζητώ συγγνώμη για την προσβολή. Το περιστατικό ήταν το αποτέλεσμα πράξεων ενός ατόμου και δεν αντικατοπτρίζει τις απόψεις του ΝΑΤΟ», εξήγησε ο Στόλτενμπεργκ σε γραπτή δήλωσή του.
Ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε πως αποσύρει τους Τούρκους στρατιωτικούς που συμμετέχουν σ’ αυτή την άσκηση, η οποία διεξάγεται στη Νορβηγία και βασίζεται σε προσομοιώσεις σε υπολογιστή, υποστηρίζοντας ότι παρουσιάσθηκε ως «εχθρός» σε πίνακα της άσκησης αυτής.
Το πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση, και είναι ένας πολιτικός εργολάβος που είχε προσληφθεί από τη Νορβηγία και όχι εργαζόμενος του ΝΑΤΟ, αποσύρθηκε αμέσως από την άσκηση, δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ. Έγκειται στις νορβηγικές αρχές ν' αποφασίσουν πειθαρχικές διώξεις σε βάρος του, πρόσθεσε. «Η Τουρκία είναι ένας προσφιλής σύμμαχος του ΝΑΤΟ, ο οποίος συμβάλλει σημαντικά στη συμμαχική ασφάλεια», πρόσθεσε ο Στόλτενμπεργκ".

(ΥΓ): Ουστ, ψεκασμένες δουλάρες!